belföld
 • 2022. május 27. 14:45
  Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban fogadta a meghívására hivatalos látogatásra Budapestre érkezett Christine Schwarz-Fuchst az osztrák Szövetségi Tanács (Bundesrat) elnökét pénteken.
 • 2022. május 24. 19:29
  Megalakult az ötödik Orbán-kormány - Novák Katalin köztársasági elnök átiratát a miniszterek kinevezéséről az Országgyűlés keddi ülésén ismertették.
  Címkék:
 • 2022. május 17. 10:19
  Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
 • 2022. május 6. 12:17
  A sport és a katonaság kapcsolatáról, "egybeforrottságáról" beszélt a honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség idei toborzó emlékfutásának indító rendezvényén pénteken Budapesten.
 • 2022. május 3. 23:38
  Jelenleg is folyamatban van az a vizsgálat, amelyet a választások előtt magánszemélyeknek kiküldött több mint egymillió, kampány témájú sms, valamint ilyen jellegű telefonhívások miatt tett bejelentések alapján indítottak – jelentette ki a Mediaworks Hírcentrumának megkeresésére Péterfalvi Attila.
  Címkék:
 • 2022. május 3. 22:10
  Nemzeti érdeknek nevezte Kövér László, hogy az Alaptörvény legújabb módosításával megadják a kormánynak azt a felhatalmazást, hogy ha a szomszédságban folyó háború miatt gyors döntést kell hoznia, azt megtehesse.
 • 2022. április 29. 17:03
  Hiába vannak sokan a katolikusok, ha nincsenek olyan emberek, akik a katolikus világ élére állnak, akkor sokkal kevésbé hallatszik el a szavuk a döntéshozókhoz - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.
 • 2022. április 26. 13:34
  A kisebbik kormánypárt, a Kereszténydemokrata Néppárt törvényhozási képviselőcsoportja megalakult, frakcióvezetővé újból Simicskó Istvánt választották.
  Címkék:
 • 2022. április 22. 16:43
  Az egyetemi oktatásra és továbbképzésre, a tudományos kutatásra és műszaki fejlesztésre, valamint a szakmai érdekképviseletre vonatkozó stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Miskolci Egyetem, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága pénteken, a Föld napján.
 • 2022. április 19. 14:59
  Az Alapjogokért Központ gondozásában nemrég megjelent Bolond lyukból - A polkorrekt őrület szemléje című könyv a politikai korrektségnek nevezett ideológiák vadhajtásairól szóló gyűjtemény - jelentette ki a központ stratégiai igazgatója a kötet keddi budapesti bemutatóján. Magyarországon is megjelenik a „szellemi keresztényüldözésnek" az a fajtája, amely nyugaton sokkal radikálisabban van jelen a hívők mindennapjaiban.
 • Kövér László fogadta a Bundesrat elnökét
  Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban fogadta a meghívására hivatalos látogatásra Budapestre érkezett Christine Schwarz-Fuchst az osztrák Szövetségi Tanács (Bundesrat) elnökét pénteken.
 • Orbán Viktor találkozója Marine Le Pennel
  Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
 • A Barátság kőolajvezetéket fenyegeti a szélsőség
  Ha valami történne a Barátság kőolajvezetékkel, annak nagyon súlyos következményei lennének, nemcsak a magyarországi, hanem az egész régió olajellátására, és Ukrajnára is - mondta Hortay Olivér, a Századvég energetikai üzletágának vezetője pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
MTI Hírfelhasználó