belföld
 • 2021. június 15. 14:01
  Áder János köztársasági elnök (j3) és Marcelo Rebelo de Sousa portugál államfő megbeszélést folytatott a Sándor-palotában 2021. június 15-én.
 • 2021. június 15. 11:37
  Megtartotta alakuló ülését a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs, a keddi ülés témája a gyerekek nyári táboroztatása volt - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a tanácskozás után újságírókkal.
 • 2021. június 15. 08:54
  A magyar emberek szerencsére egyre inkább a minőség alapján választanak pékterméket, és egyre kevésbé az ár a meghatározó a döntésükben. Tudatosabban vásárolnak, odafigyelnek, milyen összetevőkből készül például a kenyér.
  Címkék:
 • 2021. június 8. 23:38
  A házelnök az Európai Parlamentet az európai demokrácia elleni "legsunyibb, de leghatékonyabb merényletnek" nevezte, mert nem a népakarat kifejezője, hanem a nemzetállami parlamentek riválisaként működik.
 • 2021. június 8. 13:55
  A kormánynak mindenkiért felelősséget kell vállalnia - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Gárdonyban, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat határon átnyúló felzárkóztató programját záró konferencián.
 • 2021. június 8. 11:54
  Az államfő alakulatlátogatás keretében megtekinti a Zrínyi honvédelmi és haderőfejlesztési program beszerzéseit.
 • 2021. június 8. 08:34
  A Budapesten létesített körúti kerékpár utakat és „méhlegelők“... Nem tudom, hogy ezeket az intézkedéseket a mókázás kedvéért vagy pótcselekvésként találták ki. Ezekkel az intézkedésekkel nem tudnánk a smart városok nemzetközi versenyében még vigaszdíjat sem nyerni. Így nem alakulhat ki a polgárok smart városa, hanem az ellentéte, a bürokraták stupid városa jöhet létre.
 • 2021. június 4. 23:53
  A nemzeti összetartozás napján nemcsak gyászolnunk kell amiatt, mert az ország kétharmadát igazságtalanul elcsatolták, hanem arra is emlékeznünk kell, hogy a magyar mára a Kárpát-medence legerősebb nemzetévé vált népességben, gazdasági és haderőben, kultúrában - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Kecskeméten.
 • 2021. június 4. 20:11
  Tragédia történt velünk 101 évvel ezelőtt, de túléltük ezt a 101 évet, dacára annak, hogy nem csupán arról volt szó, hogy a történelmi Magyarországot feldarabolták, hanem életképtelenségre is próbálták ítélni a megmaradt Magyarországot, gyakorlatilag minden számottevő gazdasági erőforrását elvették, ellehetetlenítették katonai, önvédelmi szempontból is - mondta Kövér László.
 • 2021. június 4. 13:56
  Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Szent II. János Pál pápa emlékére felállított kereszt átadásán az emlékezés fontosságáról és ezzel együtt a magyar nép küldetéséről beszélt. Azt mondta, "számot kell vetnünk a békediktátum következményeivel", de mindazok ellenére, ami a magyarsággal történt, "felelősségünk", hogy a Kárpát-medencében élő többi nemzet sebeit is "mi gyógyítsuk be".
MTI Hírfelhasználó