KDNP
 • 2022. december 2. 19:53
  Mihálffy Béla (KDNP), a térség országgyűlési képviselője arra kérte a szegedi városvezetést, hogy a hatszorosára nőtt áram- és többszörösére drágult gázszámlát küldjék el Brüsszelbe, és ott a baloldali politikai szövetségeseik közbenjárásával intézzék el, hogy azok ki legyenek fizetve.
  Címkék:
 • 2022. november 11. 15:56
  Európa vagy a szabad, a keresztény kultúrára épülő nemzetek Európája marad, vagy migránsok által elözönlött kontinens, Európai Egyesült Államok lesz - erről beszélt Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben, ahol a párt elhunyt politikusaira emlékeztek.
  Címkék:
 • 2022. november 8. 18:34
  Ebben a zűrzavaros, gyorsan változó világban látni kell, mi az igazán fontos, és ilyen az idősek megbecsülése, tisztelete. Akkor lehet haladni, ha a fiatal nemzedékek építenek az idősek bölcsességére - fogalmazott Simicskó István.
  Címkék:
 • 2022. november 4. 22:26
  Hidat kell építeni az emberek között, legyenek akármennyire különbözőek is, ahogy Mansfeld Péter vagy Tóth Ilona, akiknek volt egy közös céljuk, amiért küzdöttek: Magyarország függetlensége. Ez a cél bennünket is összeköt velük - mondta a KDNP budapesti választmányának elnöke pénteken a fővárosban az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján.
  Címkék:
 • 2022. október 28. 14:19
  Az 1222-es Aranybulla jelentőségéről és az Aranybulla napjáról nyújtott be törvényjavaslatot pénteken az Fidesz és a KDNP frakcióvezetője az Országgyűlésnek.
  Címkék:
 • 2022. július 29. 23:49
  Falnak ütközött a rendszerváltozás Hatvanban: jól működő üzemek szűntek meg, képzett szakemberek maradtak munkafeladat nélkül. Nyugati cégek vezényelték az újraiparosítát. A város alpolgármestere évtizedeken át kereszténydemokrata politikusként szervezte a fölemelkedést.
  Címkék:
 • 2022. július 29. 08:59
  Zala vármegye az innováció fellegvára lehet, hiszen a közép-európai jelentőségű tesztpálya mellé már most számos további innovatív piaci szereplő telepedett meg, és továbbiak megjelenése is várható – mondja Császár Zoltán, a KDNP Zala vármegyei elnöke.
 • 2022. július 26. 23:49
  A biblikus értékek azok, amelyek normaadó normaként megóvnak bennünket az Európa-szerte tapasztalható vadhajtásoktól. Ezek mentén szervezzük közösségi életünket. Korábban kollégiumok szervezésében is részt vettünk, sok fiatallal – mondja Dr. Birkás Antal, a KDNP Protestáns Műhelyének elnöke.
 • 2022. július 26. 08:43
  Folyamatosan figyeljük a közéleti eseményeket, ezeket taggyűléseinken és az online térben is megvitatjuk, képviselvén a kereszténydemokrata eszmeiséget – fogalmaz a városi KDNP-elnök, Rehó János.
  Címkék:
 • 2022. július 22. 16:52
  A vármegye kiemelkedő természeti erőforrásokkal, értékekkel rendelkezik és kulturális értékei, az épített környezetének egyedülálló elemei jelentős vonzerővel bírnak. A fenntarthatóság, a természet- és környezetvédelem több célnál és javasolt intézkedésnél megjelenik a Natura2000 területek, valamint a természetvédelmi területek védelmére – részletezi Smidné Vereb Julianna, a KDNP vármegyei elnöke.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó