KDNP
 • 2021. december 7. 13:11
  Politikai nyilatkozatot nyújtott be az Országgyűlésnek a KDNP, hogy utasítsák el a migrációt és a genderszemléletet is pozitív színben feltüntető megállapodást.
  Címkék:
 • 2021. október 4. 14:29
  Juhász Hajnalka: Nekünk, akik egy keresztény világnézeti pártban, a KDNP-ben dolgozunk, kiemelten fontos a nemzeti összetartozás ügye, kapcsolataink kiszélesítése, honfitársaink segítése.
 • 2021. augusztus 31. 08:47
  Az elmúlt fél évszázad minden tekintély lerombolását célul kitűző és relativizáló kritikai gondolkodásmódja napjainkban azonban már nem elégszik meg az Isten uralmának elismerését jelentő első három parancs száműzésével a közéletből, hanem a Tízparancsolat második részében írott, az embertársaink iránti, a természeti törvényekkel összhangban lévő kötelezettségeinket is ki akarja forgatni a sarkaiból.
 • 2021. augusztus 20. 09:05
  Simicskó István emlékeztetett: "születésünk pillanata mindannyiunk életében fontos esemény, hiszen ez a kezdet határozza meg, hogyan is indulunk el életünk útján", és ugyanez igaz az államokra is.
 • 2021. július 16. 14:57
  Egy közösség becsületbeli ügye, hogy ne felejtse el a múltját, emlékezzen azokra, akik meghatározó módon alakították életét - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a Keresztes Sándorról készült, a magyar kereszténydemokrácia meghatározó alakjának emléket állító kötet pénteki budapesti bemutatóján.
 • 2021. július 6. 10:35
  Rétvári Bence: Ugyanazok a szervezetek, amelyek pár évvel ezelőtt a migráció miatt fújták meg a kürtöket, most a gyermekvédelmi jogszabályok miatt támadják hazánkat.
 • 2021. július 1. 19:34
  „A baloldali kormányok korábban megszorításokat vezettek be, elvettek az emberektől, csődbe vitték az önkormányzatokat, eladták az országot, privatizálták a közszolgáltató cégeket, és ebből az következik, hogy a baloldalnak nincs alapja, hogy kioktassa a kormánypartokat" – mondta Szászfalvi László kereszténydemokrata politikus a törvényhozásban. Őt kérdezte a Gondola.
 • 2021. június 28. 14:26
  A liberális fősodor azzal vádolja a kormányt, hogy semmibe veszi az egyenlőség és az elfogadás eszméit, miközben a baloldal önhatalmúan próbál a katolikus közösség belső ügyeibe beavatkozni – nyilatkozta lapunknak Simicskó István Vadai Ágnes törvénymódosítási javaslatáról, amellyel a DK azt szeretné elérni, hogy a gyónási titkot – gyermekek elleni szexuális bűncselekmények esetén – felülírja a feljelentési kötelezettség. A KDNP frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc pártjának a javaslata nyílt támadás a katolikus egyház és a vallásos emberek ellen.
 • 2021. június 15. 12:27
  A gyermekek védelme a pedofilellenes javaslat célja, amelynek értelmében szigorodik a Btk., emelkednek a büntetési tételek, és nem évülnek el. gyermekek védelme a pedofilellenes javaslat célja, amelynek értelmében szigorodik a Btk., emelkednek a büntetési tételek, és nem évülnek el a legsúlyosabb bűncselekmények.
  Címkék:
 • 2021. június 8. 13:02
  A kormány világraszóló előrelátást tanúsított azzal, hogy onnan szerzett be vakcinát, ahonnan csak lehetett. "Időt, szabadságot és pénzt nyertünk azzal, hogy az oltási program jól sikerült".
  Címkék:
MTI Hírfelhasználó