Semjén Zsolt
 • 2021. október 19. 23:05
  A magyar kormány filozófiája, hogy nemzetben gondolkodik, hiszen az emberiség értékgazdagsága a nemzetek sokszínűségében áll fenn - jelentette ki a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes kedden Budapest IX. kerületében.
 • 2021. október 19. 20:34
  A központi helyszínen, a Hungexpon 616 ezren látták az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás tárlatát, ezzel együtt másfél millió fölött van a programsorozat összlátogatottsága - mondta Kovács Zoltán, a világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a keddi sajtóbeszélgetésen Budapesten.
 • 2021. október 8. 21:14
  Minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen, ezért minden nemzet küldetése, hogy megőrizze magát, értékeit kimunkálja és felmutassa - közölte a miniszterelnök-helyettes pénteken a Fiumei úti sírkertben, a Piarista Rend Magyar Tartományának 300 éves jubileuma alkalmából tartott megemlékezésen.
 • 2021. október 8. 10:03
  Társadalmi érdek a horgászok támogatása, egyesületük méltó elismerése - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) pénteki rendezvényén Budapesten.
 • 2021. október 5. 09:06
  Az államnak fel kell ismernie és el kell ismernie az egyház társadalomnak nyújtott szolgálatát - jelentette ki a miniszterelnök-helyettes a kormányzati támogatással megújított Stella Egyházi Üdülő átadásán, Mátraszentimre-Bagolyirtáson.
 • 2021. október 4. 12:36
  Kálmán Olga, a DK extrém politikusa beíratkozhat a hatodik osztályba, miután megtanulja az elemi ismereteket a kereszténydemokrata elnöktől.
 • 2021. október 1. 13:10
  Döntő jelentőségű a nemzet, a szuverenitás szempontjából, hogy Magyarország önellátó legyen élelmiszerből - mondta a miniszterelnök-helyettes pénteken Kaposváron.
 • 2021. szeptember 26. 16:12
  A vadászat a történelem során még nem volt olyan kihívás előtt, mint a "mi korunkban", amikor megkérdőjelezik a vadászat legitimitását, jogosságát, helyességét; a vadászat azonban az ember és a természet felől nézve is legitim - jelentette ki Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon vasárnap Budapesten.
 • 2021. szeptember 25. 14:48
  Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
 • 2021. szeptember 18. 19:49
  A Bodajki Vadászkastély kiállítása művészi kifejeződése a vadászati kultúrának - hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes szombaton a Fejér megyei városban, ahol átadta a teljesen felújított kastélyt, a hozzá kapcsolódó kiállítást és élményközpontot.