belföld
 • 2022. január 6. 14:20
  Felelős, nagy tudású és széles látókörű politikus volt Lónyay Menyhért, aki hitt abban, hogy Magyarország független nemzetként a polgári átalakulás révén kivívja helyét a fejlett államok között - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a kiegyezést követő első pénzügyminiszter születésének 200 éves évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen Budapesten, csütörtökön.
 • 2021. december 10. 14:12
  Varga Judit közölte: az "Alkotmánybíróság egyértelművé tette, hogy jogunk van elutasítani, hogy másokkal éljünk együtt, mint akikkel évszázadok óta közös a sorsunk. A migráció nem csupán a szuverenitásunkat és önazonosságunkat veszélyezteti, de emberi jogaink, emberi méltóságunk sérelmét is magában hordozza".
 • 2021. december 2. 15:36
  Újabb egy héttel meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet, és felkérte az operatív törzset, hogy dolgozzák ki az oltási akciónapok rendszerét országosan - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.
 • 2021. október 29. 13:15
  Németh Szilárd: A migránsok egyre agresszívabbak, sokan közülük szervezetten, csoportosan követik el a határsértést, megtámadják a határvédő berendezéseket, műszaki eszközöket, a rendőröket és katonákat.
 • 2021. szeptember 30. 19:11
  Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel.
 • 2021. szeptember 23. 18:44
  Értékvitáink vannak az Európai Unióval, a jog pedig arra való, hogy az értékeket védje - jelentette ki az igazságügyi miniszter csütörtökön Balatonfüreden a 15. Magyar Jogászgyűlésen.
 • 2021. augusztus 24. 08:47
  Mnden jó szándékú ember számára evidencia, hogy a gyermekeknek joguk van a békés gyermekkorhoz és szükséges, hogy a közösség, a társadalom megvédje őket mindazon hatásoktól, amelyek az egészséges fejlődésüket veszélyeztetik. Ebben a tekintetben nagyon sokat lehet és kell tenni.
 • 2021. augusztus 3. 19:13
  "Kiindulópontként" rögzíteni kell, hogy a választók bizalmatlanul viszonyulnak a balliberális összefogáshoz. A megkérdezettek több mint fele (54 százaléka) kedvezőtlen véleményt fogalmazott meg a baloldali együttműködésről-
 • 2021. július 13. 13:16
  Deutsch Tamás keddi videonyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet, hogy a járvány után újra a migránskérdés kerül középpontba az európai politikában. Szerinte Brüsszel "botrányos módon" csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a migránsokat.
 • 2021. június 8. 16:09
  Magyarország teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy támogassa Albániát az európai uniós tagság mielőbbi elnyerésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Karmelita kolostorban, miután Edi Rama albán kormányfővel tárgyalt.
MTI Hírfelhasználó