LÓRÁNT KÁROLY
 • 2022. augusztus 5. 12:09
  Bernie Sanders demokrata szenátor miután elítéli Oroszország ukrajnai agresszió­ját, emlékeztet arra, hogy az amerikai kormány törvénytelenül már egy tucat országban megdöntött neki nem tetsző kormányokat – írja Lóránt Károly.
 • 2019. december 27. 20:08
  Mint az újságok hírül adták, Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke a ház elé terjesztette a Trump elnök elleni impeachment javaslatát, amelyet a képviselőház – pártvonalak mentén szépen megoszolva – el is fogadott.
 • 2019. május 24. 23:33
  Az utolsó kérdés az volt, hogy miért van az, hogy nagyon sokan úgy érzik, az unió már nem működik. A britek ki akarnak lépni, Magyarországon Orbán Viktor az „állítsuk meg Brüsszelt” kampánnyal nyert választást, és Olaszországban Salvini is ugyanezt a politikát folytatja. Itt azután előjött a nacionalizmus vádja, a fasisztázás.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó