futball
 • 2023. január 26. 19:04
  Csányi Sándor kiemelte: az a célja, hogy az európai szövetség, valamint a FARE szervezet (Football Against Racism In Europe) is vegye le a tiltólistájáról a Nagy-Magyarország jelképet.
  Címkék:
 • 2023. január 24. 23:56
  A címvédő és toronymagasan listavezető Ferencváros hajrában szerzett góllal 2-1-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó NB I második fordulójából elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.
  Címkék:
 • 2023. január 6. 19:58
  A létszámemelés nem jelenti azt, hogy például a magyar válogatottnak sokkal több esélye van kijutni a tornára, ugyanis Európából csupán hárommal több nemzeti együttes lehet ott a világbajnokságon, míg az óceániai térségből egy csapat garantált helyet kap, valamint a dél-amerikai és az afrikai csapatok száma is jelentősen megemelkedik.
  Címkék:
 • 2022. december 23. 22:21
  A sportvezető, Orosz Pál az M1 aktuális csatornán péntek este kiemelte: nem a most még ismeretlen nyolcaddöntős ellenfélre, sokkal inkább saját magukra koncentrálnak egyelőre, és más cél nem is lebeghet a szemük előtt, mint a nyolc közé kerülni.
  Címkék:
 • 2022. november 21. 23:04
  Játékosként 61-szer lépett pályára a magyar válogatottban, melyet edzőként 1980 és 1983, 1990 és 1991, illetve 1994 és 1995 között összesen 61 mérkőzésen irányított.
  Címkék:
 • 2022. november 20. 19:15
  A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re nyert a vendég görög csapat ellen vasárnap barátságos mérkőzésen, így győzelemmel zárta az évet.
  Címkék:
 • 2022. november 19. 18:33
  "Szembe kell nézni a hibáinkkal, hogy azokat ne kövessük el újra. Luxemburgban az első bekapott gólnál jelentős hiba történt, ezeket kell redukálni" - utalt arra Rossi, hogy csütörtökön miért nem sikerült nyerni.
  Címkék:
 • 2022. november 17. 21:38
  Bár Sallai Roland már felépült arcsérüléséből, de a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában Gazdag Dániel kapott helyet csütörtökön a luxemburgi barátságos mérkőzésen.
  Címkék:
 • 2022. november 16. 20:13
  Marco Rossi szövetségi kapitány a megfelelő hozzáállást várja el a magyar labdarúgó-válogatott játékosaitól csütörtökön a Luxemburg elleni barátságos mérkőzésen.
  Címkék:
 • 2022. november 3. 18:16
  Dibusz Dénes, a Fradi kapusa a kapufáról bepattanó erős lövésből kapta a gólt a mérkőzés elején. A Trabzonspor újabb helyzeteket is kialakított, több gól nem esett. A Fradi szurkolótábora a meccs után megtapsolta a csapatot.
  Címkék:
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • A keresztyén hit mélysége a megmaradás kulcsa
  A Kárpátaljai Református Egyház egyházkerületi ünnepi közgyűlésén Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott, hogy "hosszú történelmünk megmutatta, hogy a keresztyén hit mélysége ezekben az időkben a megmaradás kulcsa".
 • A jogvédők ordító csendje
  A „jogvédő" NGÓ-knak az ukrajnai háborúval kapcsolatban tanúsított szemforgató hozzáállása leleplezte őket abban, hogy minimális érzékenységet sem tanúsítanak a valóban életveszélyben lévő kárpátaljai nemzettársaink iránt, hanem kizárólag a megrendelői igények szolgai végrehajtásában merül ki ténykedésük – fogalmaz Hetzmann Róbert.
 • Barcsay Jenő szellemiségének eleven értékei
  Barcsay Jenő, a mester életműve egyedülálló egyetemes értékeivel teszi gazdagabbá az erdélyi magyar képzőművészetet, s a teljes magyar képzőművészetet – fogalmaz Feledy Balázs.
MTI Hírfelhasználó