Márki-Zay Péter
 • 2022. augusztus 29. 10:57
  Százmilliók érkezhettek törvénytelenül Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjének mozgalmához. Hódmezővásárhely polgármestere arról vallott nemrég, hogy még az idei választási kampány után is kapott a mozgalma támogatást egy olyan amerikai szervezettől, amely Soros Györgyhöz köthető. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal ismét becsapta az embereket. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász pedig úgy véli: a pártfinanszírozás szempontjából tiltott külföldi pénz került a baloldali kampány gépezetébe.
 • 2022. április 11. 14:14
  Jobbközép néppártot építünk – közölte Facebook posztjában terveit a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter szerint fontos, hogy létrejöjjön egy jobbközép szavazóknak elfogadható néppárt, amely az Európai Néppárt hazai partnereként két év múlva elindul az EP-választáson, és addig is teljes erővel szervezi az ellenállást, valamint „kiáll a politikai okból meghurcolt ellenzékiek mellett”.
 • 2022. április 8. 15:16
  A kampány fáradalmai után a bukást követő magárahagyottság igencsak megviselte Márki-Zay Pétert, kommunikációja még az eddigieknél is szürreálisabbá vált, tegnap arról posztolt, meg kell védeni a gyerekeket, „ne küldhesse őket Orbán golyófogónak Ukrajnába”.
 • 2022. április 5. 09:27
  Egymásra mutogatnak a szélsőbal bukott politikusai. Gyurcsány Ferenc korábban „a kapitány” – értsd: Márki-Zay – gyengeségében jelölte meg a vereség okát, maga Márki-Zay ellenben az őt bábként használó Gyurcsány Ferencre mutatott mint a kudarc fő okozójára.
 • 2022. április 4. 09:59
  Kiderült, hogy összefogva kevésbé hatékonyak, mint összefogás nélkül – fogalmazott Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke a baloldalnak az országgyűlési választásokon elért eredményeivel kapcsolatban
 • 2022. március 28. 10:38
  Miközben Márki-Zay Péter lépten-nyomon fideszes korrupciót emleget és átláthatóságot ígér, elképzelhető, hogy Bajnaiék magyar választói adatokkal trükköző cége állja a kampánycech egy részét.
 • 2022. március 7. 13:54
  Márki-Zay Péter nyíregyházi fórumán ismét amellett kardoskodott, hogy Magyarország is vállaljon szerepet az orosz–ukrán konfliktusban. Korábban Szijjártó Péter figyelmeztetett: ha Magyarországon áthaladna egy halált okozó fegyvereket tartalmazó szállítmány, az már az egész Magyarországon való tartózkodása során megsemmisítendő célpont lenne.
 • 2022. február 28. 16:43
  Megint a Gyurcsány-kottát játssza Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje: vasárnap közzétett videójában azt mondta, a kárpátaljai magyarok oroszbarátok, akiknek pedig át kellett jönniük a határon, úgyis a Fidesz szavazói.
 • 2022. február 21. 11:45
  A baloldal veszélybe sodorná több százezer ember fizetését, és kiszolgáltatná őket a multinacionális nagyvállalatoknak a minimálbér eltörlésével. Erre utal Márki-Zay Péter számos kijelentése és az is, hogy a baloldali pártok nem szavazták meg a parlamentben azokat a vállalkozói adócsökkentéseket, amelyek lehetővé tették a minimálbér 200 ezer forintra emelését. A Mediaworks Hírcentrumának összeállításából kiderül, mire számíthatnának a magyar munkavállalók a baloldal jelöltjétől – olvasható az Origó cikkében.
 • 2022. február 14. 16:03
  Egészen érdekes interpretációval állt elő Márki-Zay Péter. Saját mondatait magyarázta, újszerű értelmet adva korábbi kijelentésének.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó