Bogár László
 • 2021. január 8. 08:50
  Ha most Amerika látja azt, hogy mi történik Amerikában, akkor Amerika azonnal bevonul Amerikába, hogy helyreállítsa a demokráciát Amerikában.
 • 2020. november 27. 13:01
  Olyan technológiák gigantikus rendszere jelen meg, ami a hatalmat gyakorlók számára a mesterségesen legyártott hamis valóságok bármilyen formáját alkalmazhatóvá teszi.
 • 2020. november 20. 23:18
  A Pax America kora lejárt. Amerika ma már nemcsak a világrendet nem tartja fenn, de egyenesen egy programozott káoszt hoz létre.
 • 2020. november 17. 09:06
  A közvetlen választási csalás inkább már csak egy biztonsági háló arra az esetre, ha e roppant gépezet nem bizonyulna elégségesnek, és úgy látszik most éppen ez történt Amerikában. Tehát, hogy ilyenkor is az történjen persze teljesen „demokratikusan”, amit a világ urai a legkevésbé sem demokratikus módon előre eldöntöttek.
 • 2020. november 10. 09:40
  Mi fog most bekövetkezni a háború harmadik szintjén, ahol az egyre kifosztottabb, következésképp egyre frusztráltabb nemzetállam Amerika vívja vélt vagy valós törésvonalak mentén, egymással szembeállítva, sehonnan sehová sem tartó, pusztító, „csinált” polgárháborúját önmaga ellen. Donald Trump gátlástalanfélresöprésével megszűnt az utolsó esély.
 • 2020. november 3. 19:08
  Az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt. Ezeket a tényeket miért fogja a jövőben is agyonhallgatni a liberális média?
 • 2020. október 27. 11:01
  Ahogy Jean Baudrillard írja, a spanyol konkvisztádor nem azért irtja olyan embertelen kegyetlenséggel az indiánokat, mert azok nem keresztények, hanem azért, mert felháborítja, hogy bár az indián formálisan pogány, de érzései, gondolatai, erkölcsei sokkal keresztényibbek, mint a konkvisztádoréi.
 • 2020. október 6. 18:38
  A mássággá átkeresztelt rossz először persze mindig szerény, és csak azért könyörög, hogy hadd létezzen ő is, hiszen ő is a világ része.
 • 2020. október 2. 12:40
  Politikatörténeti fordulópont: 2004. augusztus 17-én Medgyessy Péter miniszterelnök a Népszabadságban jelentette be, hogy „Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel.” A korrupciókutató NGO-stábok miért annyira gyávák, hogy ezt a teljesen nyilvánvaló korrupciós helyzetet azóta sem merték átlátszóvá tenni?
 • 2020. szeptember 29. 21:35
  A tér és a torony olyan kérdést hozott be igen nagy erővel a globális beszédtérbe, amelynek inspiratív hatása szinte végtelen.
 • Életellenes fordulatot hoz Joe Biden elnöksége
  Biden már a választási kampány alatt is hangsúlyozta, hogy korlátlan számú, igényalapú abortuszra vonatkozó jogokat fog a szövetségi törvényben rögzíteni és azt az amerikai adófizetők pénzével finanszírozni, ezzel mintegy ellehetetlenítve azokat a tagállamokat, amelyek életpárti rendelkezéseket akarnának hozni.
 • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
  Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
 • Csak a kérdések szaporodtak Brüsszelben a vakcinabeszerzésről
  Szijjártó Péter a külügyi tanács ülésén bírálta a kudarcot vallott közös uniós oltóanyag-beszerzést.
MTI Hírfelhasználó