Bogár László
 • 2021. október 19. 09:07
  Bogár László: Az uralmi rend megdöntésére készülő ellenzék „balekhalászatának” azt kell sugallania, hogy ő és csakis ő tudja a megoldást.
 • 2021. szeptember 28. 09:00
  Bogár László: „Biden tehát csak egy jótékony paraván, amely mögött feltehetőleg intenzív munka folyik a birodalom jövőjének megformálását illetően. Biden tehát szimbólum, vagy inkább „logó”, egy hanyatló, széteső, de még reménykedő birodalmi elit szánalmas logója."
 • 2021. szeptember 8. 10:29
  Kína ugyan formálisan „kommunista” marad, ám négy évtized alatt a világtörténelem legsikeresebb szuperkapitalizmusát valósítja meg az amerikai birodalom „testvéri”, ám „szigorú ellenőrzése” alatt – írja Bogár László.
 • 2021. augusztus 20. 23:58
  Régóta zajlik a Birodalom agóniája, ami még évtizedekig elhúzódhat ugyan, de uralmi elitjeinek nem mindegy, hogy tíz év vagy negyven év adatik-e még számukra. Az iszlám mint jelenség-együttes nagyobb és komplikáltabb ellenfél, mint a nemzetállamként létező riválisok.
 • 2021. augusztus 17. 14:36
  Az elmúlt fél évszázad a valóság leváltására törekvő globális hatalmi akarat egyre gátlástalanabb megnyilvánulásának időszaka.
 • 2021. június 29. 23:49
  Nem mindegy, hogy azokat választja-e, akik azért próbálnak alkudozni a mindenkori birodalommal, hogy legalább ne romoljon tovább a vesztesek pozíciója, vagy azokat, akik cinikus gátlástalansággal készségesen segítenek is abban, hogy a vesztesek minél reménytelenebb helyzetbe kerüljenek. Ennek a csapdának „a 22-es (év) csapdájának a megértetésére volna szükség.
 • 2021. június 15. 23:48
  Ami pedig most Budapesten történik, az nem más, mint egy globális háború lokális frontvonala
 • 2021. június 11. 21:54
  E pusztító stratégia lényege természetesen az, hogy milyen, részben valós, de nagyobb részben generált hamis elégedetlenségi energiákra építve milyen „alternatív valóságot” kell a mesterséges valóság-gyártó média gépezettel legyártani ahhoz, hogy a kormányváltás valóban végbe is menjen. Nekünk pedig minden létező módon ezt kell megakadályozni.
 • 2021. június 2. 12:04
  Pozsgayt, Csurkát és Orbán Viktort minden különbségük ellenére az kapcsolja össze, hogy csupán ők képesek a legmélyebb történelmi csapda felismerésére.
 • 2021. május 28. 11:17
  Az egész ufókérdéshez kapcsolódó valamennyi narratíva nem a földönkívüliségről szól, hanem sokkal inkább a földönbelüliségről
 • „Megvádolnak, mert megosztom a Biblia tanításait"
  Päivi Räsänen: Alkotmányunknak és az emberi jogi egyezményeknek köszönhetően még rendelkezünk vallásszabadsággal, a szólás és a véleménynyilvánítás szabadságával. Ezeket csak használnunk kell, és most eljött az ideje annak, hogy harcoljunk ezekért a szabadságjogokért.
 • A felújított pasaréti ferences központ
  Mi, magyarok védjük keresztény örökségünket, keresztény kultúránkat változatlanul társadalmi és szellemi életünk alapjának tartjuk - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a felújított budapesti pasaréti ferences templom, plébánia és az új közösségi ház vasárnapi átadásán.
 • Százezrek személyes adatai a baloldal adatbázisában
  A baloldali előválasztás célja a mozgósítás mellett az adatgyűjtés volt, az egész folyamat egy nagy adatgyűjtési kampánynak minősül, amivel több százezer ellenzéki szavazó személyes adatait gyűjtötte össze a hat baloldali párt – nyilatkozta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
MTI Hírfelhasználó