Bogár László
 • 2021. június 29. 23:49
  Nem mindegy, hogy azokat választja-e, akik azért próbálnak alkudozni a mindenkori birodalommal, hogy legalább ne romoljon tovább a vesztesek pozíciója, vagy azokat, akik cinikus gátlástalansággal készségesen segítenek is abban, hogy a vesztesek minél reménytelenebb helyzetbe kerüljenek. Ennek a csapdának „a 22-es (év) csapdájának a megértetésére volna szükség.
 • 2021. június 15. 23:48
  Ami pedig most Budapesten történik, az nem más, mint egy globális háború lokális frontvonala
 • 2021. június 11. 21:54
  E pusztító stratégia lényege természetesen az, hogy milyen, részben valós, de nagyobb részben generált hamis elégedetlenségi energiákra építve milyen „alternatív valóságot” kell a mesterséges valóság-gyártó média gépezettel legyártani ahhoz, hogy a kormányváltás valóban végbe is menjen. Nekünk pedig minden létező módon ezt kell megakadályozni.
 • 2021. június 2. 12:04
  Pozsgayt, Csurkát és Orbán Viktort minden különbségük ellenére az kapcsolja össze, hogy csupán ők képesek a legmélyebb történelmi csapda felismerésére.
 • 2021. május 28. 11:17
  Az egész ufókérdéshez kapcsolódó valamennyi narratíva nem a földönkívüliségről szól, hanem sokkal inkább a földönbelüliségről
 • 2021. május 18. 10:56
  Mivel minden ország katonai esküjében szerepel az a fordulat, hogy hazámat minden külső és belső ellenség ellen, akár az életem feláldozásával is megvédem, ami most történik, az pontosan az eskü ezen fordulatának komolyan vételét jelenti.
 • 2021. április 30. 09:05
  Bogár László: Az Európai Unió a Brexittől függetlenül is sodródik lefelé azon a lejtőn, amelyen csak akkor tudna megállni, ha képessé válna az európai szellemi önazonosság hagyományos történelmi talapzatához visszatérésre, ám erre egyelőre semmi nem utal, sőt inkább ezzel ellentétes mozgások zajlanak.
 • 2021. április 22. 22:45
  Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
 • 2021. április 20. 11:17
  Az előjel nélküli szabadság akár a totális pusztítás szabadsága is lehet. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a liberális „új szabadság”, vagyis a szabadság terrorja a rendet akarja felszámolni.
 • 2021. április 13. 10:22
  A jövő évi magyar választás nem egyszerűen egyike az 1990 óta négyévenként lezajló választásoknak, hanem a globális identitásháború utolsó lokális ellenállási „gócának” (ezek mi lennénk) a brutális felszámolására irányuló stratégia.
 • Tovább sunnyog Brüsszel
  Az Európai Bizottság megállapodott Magyarországgal a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni helyreállítás tervről szóló tárgyalások határidejének szeptember 30-ig tartó meghosszabbításáról - erősítette meg Veerle Nuyts, az Európai Bizottság illetékes szóvivője csütörtökön.
 • Lenullázza magát a Momentum, nincs kiszállás a Gyurcsány-koalícióból
  Csökkenő támogatottság, Cseh Katalin botránya, elbaltázott előválasztási alkudozások, lebőgött pártelnök és belső megosztottság – így jellemezhető jelenleg Fekete-Győrék pártja. A Momentum ellenzéki reménységből a Gyurcsány-koalíció tagja lett, elemzők szerint lejtőre, a megszűnés közelébe került.
 • Repülés határok között
  Jó fél évszázada ért véget a hazai menetrend szerinti belföldi légi járatok kora. Egykor gyorsan és megfizethető áron lehetett velük eljutni az ország egyik részéből a másikba.
MTI Hírfelhasználó