bűnügy
 • 2022. november 30. 13:54
  A "guruló dollárok ügyében" először csak néhány száz millió, aztán 1,8 milliárd forintos támogatásról beszélt a baloldal. A most nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentésből azonban tudható, hogy valójában 3 milliárd forint külföldi támogatást kaptak - mondja Hollik István.
  Címkék:
 • 2022. november 26. 20:54
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
  Címkék:
 • 2022. november 21. 22:20
  A szerb határon tevékenykedő géppisztollyal felfegyverzett embercsempész bandák katonai szintű akciókat hajtanak végre, már a magyar rendőrökre is lőnek - erről beszéltek a Duna tévécsatornán látható Kékfény hétfő esti műsorában.
  Címkék:
 • 2022. november 20. 10:10
  A szuverenitás kérdését az veti fel, hogy "nyilván a finanszírozók befolyást is kértek, kérdés, hogy Karácsony Gergely, Bajnai Gordon vagy éppen Márki-Zay Péter körei mit ígértek ezért cserébe, Magyarország rovására" – világított rá Kocsis Máté.
  Címkék:
 • 2022. szeptember 30. 23:10
  A Fenyő János meggyilkoltatásának vádjával Gyárfás Tamás és Portik Tamás ellen zajló tárgyaláson e héten két napon is Kovács Lajos nyugalmazott ezredes volt a főszereplő. A gyilkosság nyomozásának egykori vezetője egy sor új információt is megosztott tanúvallomásában.
  Címkék:
 • 2022. szeptember 27. 20:14
  Kovács Lajos nyugalmazott rendőrezredes tanúkénti meghallgatásával folytatódott ma a Fővárosi Törvényszéken a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkoltatása miatt zajló per. Az ezredes éveken át vezette a nyomozást, egészen addig, amíg feljebbvalói parancsra meg kellett szüntetniük, miután egy sor bizonyítékot összegyűjtöttek.
  Címkék:
 • 2022. szeptember 2. 10:36
  Léccel, slaggal, ököllel verték, rugdosták, éheztették, ingyen dolgoztatták, fekhelye az udvaron volt, testileg, lelkileg megnyomorították a nagykőrösi családnál.
  Címkék:
 • 2022. március 29. 16:38
  Kuncze nem emlékezett arra, hogy bármilyen, Gyárfás Tamásra terhelő adatokat tartalmazó dossziét átvett volna Fenyő Jánostól, ahogy arra sem, hogy a meggyilkolt médiavállalkozó erre kísérletet tett volna. Ennek azonban több tanúvallomás is ellentmond, így Friderikusz Sándoré is.
 • 2022. február 18. 16:20
  Több támadás érte a Csongrád-Csanád megyei szerb határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőröket és katonákat péntekre virradóra - derül ki a rendőrség honlapján közzétett videóból. Mindennaposak az illegális migránsok támadásai a magyar rendvédelmi szervek ellen a határon - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken az M1 aktuális csatornán.
 • 2021. november 23. 19:52
  Közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, hogy az ügycsoportot érintően a rendőrségre több feljelentés is érkezett. Ezek alapján befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt indultak eljárások ismeretlen tettes ellen.
  Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó