csúcsposztok
 • 2019. június 30. 12:44
  A G20-országcsoport oszakai csúcstalálkozójának margóján is zajlanak a tárgyalások az uniós csúcspozíciókról. A tagállami kormány- és államfők vasárnap este egy rendkívüli egyeztetéssorozaton futnak neki újra a „vezetői csomag” kijelölésének, tehát az Európai Bizottság, az Európai Tanács, az Európai Parlament elnöki, illetve a kül- és biztonságpolitikai főképviselői pozíció kiosztásának.
 • Elhunyt Sára Sándor, a nemzet művésze
  Életének 86. évében vasárnap meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója - közölte a család az MTI-vel.
 • A romboló Lügenpresse
  A rendező, Christian Twente érzi ezt a dilemmát, és ezért olyan nőnek állítja be a kancellár asszonyt, aki a köz, sőt mi több, egy egész földrész, vagy egy egész világ javára szenteli életet, és nincs ideje csip-csup magánéleti ügyekkel foglalkozni.
 • Szijjártó Péter: Ismét erőltetik a kötelező kvótát
  Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
MTI Hírfelhasználó