Horváth József
 • 2021. február 19. 08:52
  A hétköznapi szavazó észre sem veszi, hogy átverték. Hamis hírek, lejáratókampányok alapján döntették el vele, hogy kire adja a szavazatát. A végén pedig az összeesküvés szervezői még úgy is érzik, hogy mindezt leírhatják, nyilvánosságra hozhatják.
 • 2020. április 3. 16:10
  A koronavírus konkrét fenyegetése pillanatok alatt megmutatta, hogy csak a nemzetállamok képesek felvenni a harcot a külső támadással szemben.
 • Orbán Viktor egész Európára hatással van
  Szeretném elmagyarázni a francia és a nyugati olvasóközönségnek, hogy miért is gyakorol ekkora befolyást az európai politikai életre Magyarország. Fontos, hogy lássák a tendenciákat és a különbségeket – vallja a francia értelmiségi, aki könyvet írt a magyar kormányfőről.
 • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
  Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
 • Előrébb az agarakkal!
  A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó