szélsőbal
 • 2022. december 1. 08:26
  Amit az erkölcsi hontalanok az „árnyékkormányfővel” az élen művelnek Brüsszelben annak érdekében, hogy a Magyarországot jogosan megillető ezermilliárd forintokat ne fizessen meg az Európai Unió, az a nihilisták végső kétségbeesése – fogalmaz dr. Somogyi János.
  Címkék:
 • 2022. október 13. 15:16
  Az AK csütörtöki Facebook-bejegyzésében az Amnesty International Magyarország Facebook-oldalán közzétett posztra reagált, amelyben az AI a Befogadó Terek című iskolai projektjét népszerűsíti. A program segíteni szeretné az oktatási rendszeren keresztül a diákok tájékozódását arról, milyen jogok illetik meg a nemi és szexuális kisebbségek tagjait.
  Címkék:
 • 2022. augusztus 23. 09:41
  „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz"... “Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – hangzott el a „rendszeresen bérmálkozó" Gyurcsány Ferenc nyilvános gyónásában.
 • 2022. június 7. 11:16
  A kormánypártokkal szemben kialakított negatív kampányukat nyelvileg, tematikailag és időben is összehangolták, egymás között egyeztetve, illetve egymással versenyezve folytattak lejárató kampányt Orbán Viktorral és a kormánypártokkal szemben a baloldali pártok a választás előtt.
 • 2022. május 10. 23:41
  Miért van az, hogy az egész tudás-osztály, az értelmiség ennyire balos lett? Nem csak az egyetemek, hanem az egész kulturális elit. Van egy nemzedéki változás. A hatvanas években ötből legalább egy professzor középjobbos volt. Ez elég jelentős kisebbség. Ez azóta megváltozott – rögzíti Jon A. Shields.
 • 2022. április 22. 14:13
  A hazugságrém a „legfőbb tehertétel" a magyarországi ellenzéken egyes baloldali politikusok szerint: elriasztotta a szavazókat. Mások az úgynevezett „közös felelősséget" is fölvetik.
 • 2022. április 12. 09:00
  A súlyos választási vereséget elszenvedő, a szélsőbalt és a szélsőjobbot is összetrombitáló koalíció nem szabadul meg vezérétől: továbbra is a kudarcot okozó gyurcsányi irányításhoz ragaszkodik az extrém politikai mix.
 • 2022. február 15. 09:30
  Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy korábbi nyilatkozatára utalva úgy vélekedett, számon tartják, hogy melyik pártban hány zsidó van, vagyis - mint mondta -, Márki-Zay Péter antiszemita kijelentéseket tett.
 • 2022. február 2. 09:16
  A kormány nevében szerdán elküldöm válaszunkat az Európai Bizottságnak a gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban - írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán.
 • 2022. január 31. 08:45
  Saját deviáns világukat akarják ránk kényszeríteni! A kereszténység helyébe egy globális világrendeletet akarnak erőszakkal léptetni, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez! Ez egyfajta globális forradalmat jelent, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából!
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Két válságot is sikeresen kezelt már a kormány
  Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arról beszélt, hogy Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ma az Országgyűlés gazdasági bizottságában „brutális látleletet” adott a kormányzásról. A baloldali képviselő szerint a kormány és a jegybank nem működik együtt, mert a Nemzeti Bank felszólítása ellenére a kormány a beruházásokat nem halasztotta el, ezért a válság örvényei durvábbak nálunk, mint a környező országokban.
 • Több mint hatszáz dzsihadistát tartanak megfigyelés alatt Belgiumban
  Több mint hatszáz, Belgiumban élő dzsihadista és szélsőséges csoportok számos tagja szerepel a terrorfenyegetéseket elemző belga központ (OCAM) adatbázisában – jelentette hétfőn a La Libre Belgique című belga napilap, amely beszámolt arról is, hogy hétfőn folytatódik a 2016-os brüsszeli terrortámadások vádlottjainak pere.
 • 23 millió hazugság a nemzet ellen – 18 éve árulták el a külhoni magyarokat
  A 2004. december 5-i népszavazáson az emberek szavazhattak határon túli nemzettestvéreink sorsáról, természetesen az akkor meglévő baloldali-liberális gőzhengerrel szemben, amely nem volt rest akár hazugságokkal is akadályt gördíteni a közjogi magyar nemzetegyesítés elé. Az alacsony részvétel miatt nem lett érvényes a voksolás, melyen többségbe kerültek az elszakított területeken élők mellett leadott szavazatok. 2010-ben az Országgyűlés elsöprő többséggel megszavazta a kettős állampolgárság megkönnyítéséről szóló törvényt, ismét egyesítve jogaiban a szétszakított magyarság alkotóelemeit. Gyógyítva ezzel 2004. december 5-e sebeit.
MTI Hírfelhasználó