leépítések
 • 2020. augusztus 27. 10:04
  Rendszeresen hazudik a munkavállalóknak a Demokratikus Koa­líció. A Gyurcsány-párt az elmúlt időszakban egyebek mellett az Audi több ezer fős leépítését, európai minimálbéreket, illetve országos munkanélküliségi hullámot is vizionált. A baloldal dolgozókat érintő álhírei ugyanakkor rendre megdőlnek: a DK-hoz közeli szakszervezetek és a párttagok állításait a hazai munkáltatók rendre megcáfolják, míg Dobrev Klára az Európai Bizottság világos közléseivel ellentétes álhíreket terjeszt idehaza.
 • Deák: Gyurcsány politikai strómanja Karácsony
  Belsős információk alapján ma már sok baloldali politikus megbánta, hogy belementek az előválasztásba, hiszen egy sima aláírásgyűjtéssel is megcsinálhatták volna az adatgyűjtést, nem kellett volna ekkora felhajtás hozzá – mondta a Magyar Hírlapnak Deák Dániel politikai elemző.
 • Még mindig nyomoz a NAV a Momentumnál
  A mai napig nem sikerült tisztáznia magát a Momentumnak, amellyel szemben a NAV még 2019 telén indított nyomozást költségvetési csalás gyanújával. A párt a 2018-as kampányra kapott több mint ötszázmillió forintos állami támogatással, azaz közpénzzel nem tudott elszámolni.
 • Államfőnk a családok védelméről beszélgetett a pápával
  A köztársasági elnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában zajlott beszélgetésről elmondta, ez volt az ötödik alkalom, hogy találkozott a szentatyával, és a harmadik olyan találkozó, ahol hosszabb tárgyalást tudtak folytatni.
MTI Hírfelhasználó