gyurcsányi terror
 • 2022. október 21. 00:04
  Az 1956-os szabadságharc 50. évfordulójára szervezett megemlékezése és a Kossuth téri tüntetők is célkeresztbe kerülnek: gumilövedékek és könnygázgránátok, lovas roham, vízágyús támadások, tömeges verések, kegyetlenkedések, csonttörések, szemkilövések, önkényes elfogások és másnap hajnalig tartó embervadászatok.
 • 2021. december 4. 23:33
  A gyurcsányi szélsőség 2004-ben kirekesztette a Trianonban elszakított nemzetrészeket a magyar közösségből. A hazugságpolitikus felelősségre vonása várat magára.
 • 2021. november 15. 20:17
  A 2006 őszén tapasztalt rendőri brutalitás egyértelmű felelőse Gyurcsány Ferenc akkori szocialista kormányfő - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Terror Háza Múzeumban Budapesten.
 • 2021. október 14. 10:33
  Ékes Ilona: Az egyik fiatal apja például, amikor meglátta a fiát, ahogy véresen, rabszíjon vezetik a bíróságon, szívinfarktust kapott és meghalt. Mások, talán a bántalmazásokkal is összefüggésben, daganatos betegek lettek, és később abba haltak bele. Volt olyan fiatal is, aki október 23-án a rendőri bántalmazás miatt súlyosan megsérült, és durva, maradandó károsodást szenvedett. Ezzel és a lelki megpróbáltatásokkal nem tudott megbirkózni, öngyilkos lett.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Orbán Viktor: hamisak a magyar vétóról szóló hírek
  Hamisak azok a hírek, amelyek szerint Magyarország megvétózta volna az Ukrajnának nyújtandó pénzügyi segítséget - írta a Twitteren Orbán Viktor miniszterelnök.
 • Pénzügyi zsarolással próbálkozó EU-szélsőség
  Varga Mihály miniszter az Ukrajna támogatását szolgáló közös 18 milliárd eurós uniós hitelfelvétellel kapcsolatban leszögezte, hogy Magyarország ehhez nem hajlandó hozzájárulni. "Rossz tapasztalataink vannak a közös hitelfelvétellel, például a koronavírus-járvány alatt hozott ilyen típusú uniós döntés nem segített Magyarországnak, hogy hozzájusson a forrásokhoz" - tette hozzá.
 • Egyre hatékonyabb az áldozatirányítás
  Egyre hatékonyabb az áldozatirányítás, és a csökkenő bűnügyi számok mellett is egyre több áldozatot érnek el - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az Áldozatsegítő Központ budapesti konferenciáján kedden.
MTI Hírfelhasználó