Stier Gábor
 • 2022. május 7. 15:33
  Stier Gábor russzistával, külpolitikai újságíróval, a #moszkvater alapító főszerkesztőjével a kelet népeinek és nagypolitikájának szemszögéből próbáljuk meg értelmezni azt a háborút, ami egy szempillantás alatt az egész világot kigyógyította a Covid-világjárványból, de egy mélyebb, átfogóbb és nagyobb nehézségekkel járó válságot ígér.
 • Ötödször választották miniszterelnöknek Orbán Viktort
  133 igen szavazattal, 27 nem ellenében, tartózkodás nélkül Orbán Viktort Magyarország miniszterelnökének megválasztották – jelentette be a ma délutáni titkos szavazás után Kövér László házelnök.
 • Kövér László keményen kiosztotta Gyurcsányt
  A bukott miniszterelnök napirend előtti felszólalását nem hagyta szó nélkül a házelnök. Kövér László alaposan helyretette a DK frakcióvezetőjét.
 • Milliárdokért bomlik frakciókra a baloldal
  Súlyos aránytalanságok tapasztalhatók a jelenlegi frakciófinanszírozási rendszerben. Ezt bizonyítja, hogy bár az előző ciklushoz képest kevesebb baloldali képviselő jutott be az Országgyűlésbe, mégis milliárdokkal több állami támogatást kaphatnak. Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szerint a demokratikus költségek aránytalan megemelkedése miatt felmerülhet a szabályok arányos újragondolása.
MTI Hírfelhasználó