Kiszelly Zoltán
 • 2022. január 24. 11:27
  Az ellenzéki pártok próbálják csökkenteni a Márki-Zay Péter által okozott kárt azzal, hogy gyámság alá helyezik a kapitányt, ami azt is jelenti, hogy ismét bebizonyosodott, hogy Gyurcsány a főnök – értékelte az elmúlt hetet a Magyar Hírlapnak Kiszelly Zoltán politológus, aki kitért arra is, hogy miért lett kudarcos a baloldal nép­szavazási kezdeményezése, illetve a polgári kormánynak miért fontos a kultúra és a tudomány.
 • 2022. január 17. 10:30
  Közösségi oldalán kérleli támogatóit Gyurcsány Ferenc arra, hogy segítsék a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kampányát.
 • 2022. január 10. 10:58
  A kormányoldal kiszámítható kommunikációjával szemben nagy a kapkodás a baloldalon, amelyet az is érzékeltet, hogy már január első hetében szájfogót kapott Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje – értékelte az esztendő első hetében történteket a Magyar Hírlapnak Kiszelly Zoltán politológus, aki kitért arra is, hogy az ellenzéki hat párt nem az összefogásban, hanem elsősorban abban érdekelt, hogy saját egyéni jelöltjeit építgesse.
 • 2021. december 20. 09:55
  A DK Dobrev Klárával az élen látványosan kivonult a baloldal kampányából, Gyurcsány „kapitányozása” pedig a felelősséget szépen rátolja Márki-Zay Péterre – mondta a Magyar Hírlapnak Kiszelly Zoltán. Beszélt arról is, hogy Dobrev leszavazása az EP-ben annak a jele, hogy külföldön már nem bíznak a magyar baloldal választási győzelmében.
 • 2021. november 29. 09:20
  Márki-Zay Péter ugyanazt teszi, amit általában a baloldal, azt hirdeti, hogy harcol a gyűlöletbeszéd ellen, miközben ő maga gyűlölködik – értékelte az elmúlt hetet a Magyar Hírlap számára Kiszelly Zoltán politológus, aki beszélt a Városháza eladásának botrányáról és az elhibázott nyugati energiapolitikáról is.
 • 2021. november 26. 08:53
  Kiszely Zoltán: A B3W rövidítés a Build Back Better World amerikai-angol kezdeményezést takarja, amely a kínai Egy Övezet, Egy Út (Belt and Road Initiative) ellensúlyozását szolgálná. Európát ugyanis az USA és Kína is amolyan “saját” házi piacának szeretné megnyerni.
 • 2021. november 22. 11:17
  – A Jobbik–DK-paktum létrejöttével Jakab Péter ugyan bejuttatja a parlamentbe pártját, de az ideológiájának, politikai arcélének és az identitásának elvesztésével nagy árat fizet, ezért politikai sikerről sem beszélhetünk az esetükben – közölte lapunkkal Kiszelly Zoltán, a Századvég igazgatója. Az elemző megmosolyogtatónak és feleslegesnek nevezte, hogy a Jobbik az utóbbi időben tagadta a megállapodás létezését, hiszen a paktum a választók körében ismert.
 • 2021. november 9. 12:52
  Kiszelly Zoltán: Lassan kerítés szépségversenyt lehet hirdetni. Ausztriában volt a „kapu oldalszárnyakkal”, amit a hadsereg is őriz. A Csalagút Calais-i bejáratánál egy “balesetvédelmi fal” akadályozza meg, hogy migránsok a síneken gyalogoljanak át Angliába. Az észak-afrikai Ceuta város körül hatméteres falat emeltek.
 • 2021. november 2. 23:46
  Térségünkben az EU (még) fordított pénzautomataként működik, vagyis az egyenlet végén több pénz megy innen nyugatra, mint ami érkezik, addig az euró adósságzóna perifériájának országai számára az EU egy valódi pénzautomata. Ők ugyanis már a Covid-járvány előtt az Európai Központi Bank közvetett hitelfinanszírozásából éltek, és most ezt akarják a “Maastricht Light” kritériumokkal, illetve a jövő tavasszal induló új kötvényvásárlási programmal prolongálni.
 • 2021. szeptember 27. 10:15
  Jakab Péter megpróbál Gyurcsány Ferencre rálicitálni, ezért igyekezett önmagához képest is provokatívabb kifejezéseket használni parlamenti felszólalásában, értékelte a hét tapasztalatait Kiszelly Zoltán politikai elemző, aki beszélt a Gyurcsány-show-ról, a korábbi amerikai alelnök látogatásának okairól, illetve a magyar gazdaság felértékeléséről is.
 • Ha nincs gyermek, nincs jövő
  "Mi a saját gyermekeinkre szeretnénk hagyni az országot, nem pedig idegenekre, ezért ha van gyermek, akkor van jövő, ha nincs gyermek, nincs jövő se a családnak, se az országnak" - jelentette ki a közrádióban Orbán Viktor, hozzátéve, ez az első mondata a kormányprogramnak 2010 óta, de már így volt 1998-ban is.
 • Az ország ellen dolgozó ügynökök
  Az elmúlt 15 évben egyebek mellett a genderideológia terjesztésével, a migráció ideológiai megalapozásával, majd a tömeges illegális bevándorlási hullám elindításával próbáltak bomlasztani Európát az ellenérdekelt nagyhatalmak.
 • Egy kinevezés biztonsági kockázatai
  Elborzasztó módon a kinevezések feltétele a gyenge politikai képességből fakadó másodlagos értékrend követése. Ha valaki lelkesen támogatja az illegális migrációt, és a gender- valamint az LMBTQ-őrültséget, máris számíthat jelentős beosztásra.
MTI Hírfelhasználó