Kiszelly Zoltán
 • 2019. április 17. 10:06
  A szemünk előtt a magyar Hillary felépítése zajlik, akinek most egy feladata van: májusban minél több szavazót el kell vonnia az egyébként is lejtmenetben lévő MSZP-től.
 • 2019. április 10. 21:45
  Brüsszel a lopakodó föderalizáció keretében ugyanis át akarja venni a migráció kezelését a tagországoktól, legálissá és ütemezetté akarja tenni a tömeges bevándorlást. Például a “humanitárius vízum" által, amiről addig szavaztak az Európai Parlamentben, ameddig a javaslat át nem ment.
 • 2019. április 5. 10:24
  Melyik? – kérdezhetnénk, hiszen az agg spekuláns pénze a bevándorláspárti mainstream média szinte egészét áthatja. Persze semmit sem bíznak a véletlenre, a cső másik végén is ők vannak. A Soros-alapítványok finanszírozzák a Facebook cenzúráját végző Correctivet is.
 • 2019. április 1. 12:31
  Sokan kérdezik tőlem, hogy Angela Merkel és a németek vajon megbolondultak-e akkor, amikor négy éve másfél millió migránst engedtek be országukba.
 • 2019. március 29. 11:05
  Az osztrákoknak még bőven van mit tanulni tőlünk! A 2010 utáni magyar közmunka modell sikeréhez ugyanis egy teljesen új szociálpolitika is kellett. A segély pont fele a közmunkával elérhető bérnek, míg a közmunkások bére a minimálbérnek a fele. A minimálbér folyamatos növekedésével az olló azóta csak szélesebbre nyílt, ezért egyre többen léptek át a közmunkából a munkaerőpiacra.
 • 2019. március 4. 21:02
  Orbán Viktor fontos interjút adott a szombaton megjelent Die Weltnek. Ebben új javaslatot tett Európa jólétének és keresztény értékeinek védelmére, amit tízből kilenc európai biztosan támogatna. A bevándorláspárti sajtó rögtön visszatámadt, nehogy erről szóljon az EP-kampány.
 • 2019. március 1. 23:23
  Mint tudjuk összeesküvés-elméletek nincsenek, csak összeesküvések. Európa most is egy ilyen összeesküvés áldozata, melynek keretében Brüsszelben egy kötelező betelepítési kvótát akarnak keresztülverni. Persze csak az EP-választás után, ezért néhány tényt lehagytak a virtuális ellenplakátjukról.
 • 2019. február 22. 17:21
  Az EU minden tagországra rá akar erőltetni bizonyos számú “menedékkérőt”. Orbán ezt kötelező betelepítési kvótának nevezi. Mi nem stimmel ebben?
 • 2019. január 17. 23:48
  Erről is Brüsszel tehet! A sorozatban harmadik kétharmad után a bukott parlamenti ellenzék a túlóraszabályozás uniós jogharmonizációjába kapaszkodott, azt remélve, hogy ezzel visszaveszi az utcától a kezdeményezést. Némi bohóckodás és egy-két tüntike után azonban minden visszatért a régi kerékvágásba.
 • 2018. december 29. 21:17
  Euróövezeti aggodalmak, kérdőjelek a Brexit körül, kereskedelmi háború az Egyesült Államok és Kína között – csak néhány téma címszavakban, amely a 2018-as évet jellemezte.
MTI Hírfelhasználó