Az északi, északkeleti szél többnyire élénk lesz
2023. május 29. 16:13

Várható időjárás kedd éjfélig: hétfőn és kedden is erőteljes gomolyfelhő-képződés várható az ország legnagyobb részén többórás napsütéssel. Napközben elszórtan, legkisebb eséllyel az északnyugati részeken várható záporok, zivatarok kialakulása, amelyek éjszakára sem szűnnek meg teljesen.

Kedden az északi, északkeleti szél többnyire élénk lesz, erős széllökésekre a hét első napjaiban elsősorban záporok, zivatarok környezetében lehet számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hűvösebb is lehet.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 29 fok között várható
 

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Geert Wilders: Orbán Viktor bátor vezető
    Merkelék, amikor megnyitották a határokat, veszélybe sodorták az európai keresztény civilizációt. A konzervatívok azonban nem süllyedtek bele ebbe a "politikai mocsárba", hanem az emberek mellé álltak, és ezért támogatják őket a szavazók, akinek már elege van abból, hogy lábbal tiporják az értékeiket - fejtette ki a Szabadságpárt elnöke.
  • Sulyos sérüléseket okoztak migránsok határőrzőinknek
    Van náluk kés, pisztoly, puska is – leplezte le a korrupt EU-politikusok által békés bevándorlónak hazudott fegyveres migránsokat az államtitkár. Az illegális migránsok agresszívan támadnak a rendőrök, határvadászok autóira, "ízzé-porrá zúzzák" azokat, kövekkel dobálják és husángokkal verik. Az EU-vezetőség bűntársa az alvilágnak.
  • Morawiecki: Az EU a hanyatló Római Birodalmat idézi
    A baloldali liberális szélsőség 2015 után most ismét azzal próbálkozik, hogy óriási migrációs tömegekkel megbontsák Európa békéjét és stabilitását – volt kiolvasható Morawiecki szavaiból.
MTI Hírfelhasználó