Tudomány, technika
 • 2021. december 2. 11:19
  A Clintel üzenete a COP26-on részt vevő nemzeti politikusoknak és világvezetőknek. A felvilágosult, azaz a klímavészhelyzet rögeszméjét mellőző tudósokból álló nemzetközi szervezet leleplezi a hisztériakeltő propagandát.
 • 2021. november 28. 12:07
  Dr. Héjjas István: A Clintel (Global Climate Intelligence Group) kizárólag a klímaváltozás kérdéseivel foglalkozik, igyekszik leleplezni az ezzel kapcsolatos hazugságokat, megpróbálja ráébreszteni a politikusokat, hogy hibás koncepciók alapján hoznak döntéseket.
 • 2021. november 27. 11:38
  Clintel.org: Nincs klímavészhelyzet. Nincs tehát ok pánikra és ijesztgetésre. Erőteljesen ellenezzük a „2050-ig nettó nulla CO2” stratégiát, mert káros és irreális. A csökkentés (mitigáció) helyett az alkalmazkodás (adaptáció) részesítendő előnyben; az adaptáció az okoktól függetlenül mindenkor működőképes.
 • 2021. november 1. 14:04
  A Nemzetközi Űrhajós Szövetség (ASE) 33. kongresszusát Budapesten tartják. A kormány felismerte, hogy globális jelentősége van az űrágazatban rejlő üzleti lehetőségekre való nagyfokú összpontosításnak.
 • 2021. október 28. 14:36
  Eddig két magyar űrhajóssal büszkélkedhetünk: Farkas Bertalan tábornokkal és Simonyi Károly szoftverfejlesztővel, mindketten Szojuz űrhajóval hódították meg a kozmoszt, Farkas egyszer, Simonyi kétszer emelkedett a magasba. Most a következő magyar űrhajóst keresik.
 • 2021. október 2. 14:10
  Napjainkban is zajlik a mongóliai hun sírok feltárása – mondja Obrusánszky Borbála történész, hazánk ulánbátori nagykövete. A kutató-diplomata szerint néhány éven belül sok eddig vitatott kérdés tisztázódhat a hun-magyar rokonsággal kapcsolatban, és már külföldi kutatók is vizsgálják a témát.
 • 2021. szeptember 21. 21:15
  Csehszlovák krematóriumban hamvasztották el 1947 októberében 195 magyar és német nemzetiségű, két esztendővel korábban, 1945 nyarán brutális módszerekkel halomra gyilkolt nő és gyermek földi maradványait. Erre azért került sor, hogy újra, véglegesen eltüntessék egy akkor már lassan-lassan kitudódó tömeggyilkosság nyomait.
 • 2021. szeptember 19. 20:34
  Fehér Bence: "A felirattani kutatás egyfajta nyomozás a múltban. Sherlock Holmes pedig azt mondta: ha minden más lehetőséget egyértelműen ki lehet zárni, az igazság az, ami fennmarad."
 • 2021. szeptember 17. 08:43
  Nincs nép a világon, amelyet ne töltene el jogos büszkeség, és ne igyekeznék ezt az oktatásban is tudatosítani, ha nyelvének múltja hirtelen meghosszabbodik négyszáz évvel.
 • 2021. augusztus 10. 23:39
  A sarki jég félelmetes sebességgel olvad, amely megjelenik a tengerszint emelkedésében. Időzített bombaként ketyeg az egész évben fagyott talaj a tundrákon, amely olvadása széndioxidot és metánt küld az atmoszférába. Az óceánok elsavasodása fenyegeti a tengeri élőlényeket.
 • A népszavazás megerősít Brüsszellel szemben
  A népszavazás egyszer már bevált, hiszen a bevándorlás ügyében Brüsszel szinte legyűrt bennünket, de a voksolással pozícióinkat megerősítettük - fogalmazott Orbán Viktor a közrádió műsorában péntek reggel.
 • Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat
  Dr. Somogyi János: Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát.
 • Gyermekeket rontanak meg agresszív propagandával
  „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: "élő, megkötött szerződéseink vannak" azokra a forrásokra, amelyek járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban - fűzte hozzá a miniszter.
MTI Hírfelhasználó