Külföld
 • 2022. január 28. 01:12
  Eredeti nyelven már megtekinthető a neves konzervatív amerikai újságíró, Tucker Carlson legújabb, Magyarország és Soros György szembenállását, illetve értékképviseletét fókuszba emelő riportfilmje, amelyben a Fox News műsorvezetője bemutatja az amerikai üzletember nevével fémjelzett hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit. A filmben mások mellett Orbán Viktor és Novák Katalin is kifejti véleményét a liberális érzékenyítésről és a nemzeti érdekek képviseletéről, illetve arról, hogy miért irtózik annyira a jobboldali magyar kormány által képviselt nemzeti politikától Soros György.
 • 2022. január 27. 23:16
  Az egyetemes magyarság csonkítatlanul csakis akkor tud megmaradni, ha minden nemzetrésze megmarad, ha nem csak az anyaországi magyarság marad meg, hanem az erdélyi magyarság, a felvidéki magyarság, a vajdasági magyarság, a kárpátaljai magyarság, sőt a diaszpóra magyarsága is - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke csütörtökön Palicson, a magyar kultúra napjának délvidéki központi ünnepségén, ahol átadták neki a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség (VMMSZ) Aranyplakettjét.
 • 2022. január 27. 15:38
  Az Európai Bizottság igazságügyi biztosa friss interjúban fejti ki, hogy a magyarországi választások előtt már nincs idő rá, hogy a jogállamisági mechanizmus égisze alatt szankciókat vessenek ki. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint „naivan” magától adódik a kérdés: mi köze van a hazai voksolásnak a jogállamisági rendelet alkalmazásához?
 • 2022. január 23. 19:46
  Lemondott professzori rangjáról a torontói egyetem ismert kutatója, Jordan B. Peterson. A kanadai akadémikus, sztárpszichológus azzal magyarázta döntését, hogy a faji és szexuális sokszínűséget hirdető progresszív eszmék lebontják az oktatás és a tudomány intézményeit, a szólásszabadság fogalmát újraértelmezve pedig végül pusztulásba hajszolják a nyugati világ kultúráját és társadalmait is. A szerző meglepetésre Vlagyimir Putyintól is idéz: az orosz államfő a nyugati haladóknak tulajdonítja azokat az eszméket, amelyek szó szerint népirtásba torkollottak a hazájában.
 • 2022. január 23. 13:02
  Francesco Giubilei, a Tatarella Alapítvány elnöke, a Nazione Futura (Jövő Nemzete) konzervatív mozgalom elnöke és a budapesti Mathias Corvinus Collegium volt vendégoktatója hozta nyilvánosságra az olasz sajtóban az Európai Bizottság „Irányelvek a befogadó kommunikációról” javaslatát. Ebben a tervezetben többek között olyan kifejezések használatát is kerülendőnek írnák elő, mint a karácsony. Francesco Giubilei a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában adott exkluzív interjút.
 • 2022. január 20. 12:48
  Harminc éve példátlan népszerűtlenséggel zárta elnökségének első évét a demokrata politikus.
 • 2022. január 19. 22:08
  Közeledve a 2022-es országgyűlési választásokhoz, az elmúlt időszakban a nemzetközi baloldali hálózat szereplői ismét éles bírálat tárgyává tették a magyar választási eljárást, valamint az ahhoz kapcsolódó folyamatokat.
 • 2022. január 18. 15:24
  Morris úgy vélte, egy esetleges demokrata kudarc a novemberi, úgynevezett félidős - tehát a választási ciklus félidejében tartandó - kongresszusi választásokon könnyen Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök ellen hangolhatja a Demokrata Pártot. Ez pedig Hillary Clinton malmára hajtaná a vizet...
  Címkék:
 • 2022. január 18. 13:47
  Magyar érdekeltségű beruházásokat keresett fel Kenyában Áder János kedden. A magyar államfő többnapos hivatalos látogatáson tartózkodik a kelet-afrikai országban.
 • 2022. január 17. 15:23
  Kenya erősíteni kívánja közép-európai jelenlétét, ezért készen áll arra, hogy minél hamarabb diplomáciai képviseletet nyisson Budapesten - hangzott el hétfőn Nairobiban, amikor Uhuru Kenyatta köztársasági elnök Áder Jánossal tárgyalt. A államfő többnapos látogatásra érkezett Kenyába, a kelet-afrikai ország függetlenné válása óta elsőkét a magyar köztársasági elnökök közül.
 • Ha nincs gyermek, nincs jövő
  "Mi a saját gyermekeinkre szeretnénk hagyni az országot, nem pedig idegenekre, ezért ha van gyermek, akkor van jövő, ha nincs gyermek, nincs jövő se a családnak, se az országnak" - jelentette ki a közrádióban Orbán Viktor, hozzátéve, ez az első mondata a kormányprogramnak 2010 óta, de már így volt 1998-ban is.
 • Az ország ellen dolgozó ügynökök
  Az elmúlt 15 évben egyebek mellett a genderideológia terjesztésével, a migráció ideológiai megalapozásával, majd a tömeges illegális bevándorlási hullám elindításával próbáltak bomlasztani Európát az ellenérdekelt nagyhatalmak.
 • Egy kinevezés biztonsági kockázatai
  Elborzasztó módon a kinevezések feltétele a gyenge politikai képességből fakadó másodlagos értékrend követése. Ha valaki lelkesen támogatja az illegális migrációt, és a gender- valamint az LMBTQ-őrültséget, máris számíthat jelentős beosztásra.
MTI Hírfelhasználó