Labdarúgó NB I - Korábbi válogatottak távoznak a kieső Vasastól
2023. május 26. 13:12

Öt játákos, köztük a korábbi válogatott Feczesin Róbert, Pátkai Máté és Balogh Norbert biztosan távozik az idény végén a labdarúgó NB I-től búcsúzó Vasas FC-től.

Az angyalföldi klub honlapján jelentette be, hogy a 12-szeres válogatott, 2020-as érkezése óta 88 tétmérkőzésen 39 találatot elért Feczesin, valamint a 23-szoros válogatott, szintén 2020-ban szerződtetett Pátkai lejáró szerződését sem hosszabbítják meg.
   
Szintén nem a Vasasban folytatja a kétszeres válogatott Balogh Norbert, akit télen Dunaszerdahelyről vett kölcsön a klub.
   
Mellettük ugyancsak távozik Silye Erik és a kapus Dombó Dávid is.

MTI
Címkék:
  • Sándor-palota: Bukarest tiltakozása túlzó
    Novák Katalin szombaton részt vett a csíksomlyói búcsún, azt követően jelent meg Facebook-oldalán egy videó, melyben a székely himnusz egy reszlete hangzik el. A Facebook-poszt címeként a "Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk" sort emelte ki a magyar köztársasági elnök.
  • Háborús rizikó
    A baloldalt külföldről finanszírozzák több milliárd forinttal, és azok, akik ezt a pénzt nekik adták, szintén a háború pártján vannak. Lehet, hogy azért van szükség a háborúpárti deklarációra időről időre, hogy világossá váljon a külföldi finanszírozók számára az, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy azt tőle elvárják - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • ENSZ-fórumokon (is) követelőzik a szélsőség
    A nem kötelező erejű ENSZ-határozatok kötelező erejű szokásjogot hoznak létre. Ily módon az abortuszlobbisták egy évek óta ismert stratégia szerint arra akarják rákényszeríteni az egyes országokat, hogy az abortuszt "emberi jogként" ismerjék el, bár ilyen kötelezettséget előíró szerződést nem írtak alá.
MTI Hírfelhasználó