Csepeli Fidesz: Borbély Lénárd polgármester végleg lelepleződött
2024. május 29. 18:08

A Fidesz csepeli szervezete szerint Borbély Lénárd, Csepel polgármestere "végleg lelepleződött": pártot alapított a Fidesz ellenében.

A Fidesz XXI. kerületi szervezete az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: Borbély Lénárd "a Soros-médiában már évek óta a Fideszt és annak ötször megválasztott alelnökét lejárató hazugságokat terjesztett, és álcivil, áljobboldali szervezettel indult a választáson".
   
"A dollárbaloldallal választási szövetséget kötve, Gyurcsányékkal közösen szavazták meg és nyúlták le az önkormányzati költségvetést, s a végén a Fidesszel szemben most megalakította saját politikai pártját is" - fogalmaztak.
   
A pártszervezet szerint mindennek az a célja, hogy megbontsa a csepeli polgári oldal egységét, a Fidesz szavazóit és meggyengítse a "bajtársi szövetséget".
   
"Ez most, amikor a választás tétje a háború vagy béke, különösen aljas és veszélyes árulás Borbély Lénárd részéről" - hangsúlyozták. Arra hívták fel a választók figyelmét, hogy "ne hagyják magukat átverni". Csak a Fidesz akarja és képes megvédeni a békét és a magyar családok biztonságát - emelték ki.
   
Közölték: Brüsszelben és Csepelen is változásra van szükség. A választókat arra kérték, hogy június 9-én álljanak ki Orbán Viktor miniszterelnök mellett, és csak a Fidesz-KDNP jelöltjeire szavazzanak.
 

mti
Címkék:
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A KDNP kilép az Európai Néppártból
  Ez az EPP az identitás-vesztő balratolódás következtében már nem az, aminek kereszténydemokrata alapítói megalkották. A kereszténydemokrata hangok az utóbbi időben egyre halkultak az EPP-n belül, az évek során egyre nehezebb kompromisszumokra volt szükség – olvasható a közleményben.
 • Bátorság kell kisebbségi jogok eléréséhez
  Kalmár Ferenc az Európa Tanács fennállásának 75. évfordulója alkalmából a nemzeti kisebbségekhez tartozó fiatalok aktív politikai részvételéről szóló konferencián záróbeszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy bizonyos alapfogalmakkal sajnos a fiatalok nincsenek tisztában, az egyik ilyen a nemzeti identitás, amelyet az emberi méltóság részének nevezett.
 • Késely Ajna Európa-bajnok
  A 22 éves magyar versenyző nagyjából a táv feléig csak utazott a mezőnnyel, utána viszont könnyedén lépett el, és 8:29.96 perccel, több mint három és fél másodperces előnnyel csapott a célba.
MTI Hírfelhasználó