kdnp
  • 2024. június 18. 21:19
    Ez az EPP az identitás-vesztő balratolódás következtében már nem az, aminek kereszténydemokrata alapítói megalkották. A kereszténydemokrata hangok az utóbbi időben egyre halkultak az EPP-n belül, az évek során egyre nehezebb kompromisszumokra volt szükség – olvasható a közleményben.
    Címkék:
  • 2024. június 3. 20:29
    Juhász Hajnalka felidézte: több mint két éve tart a szomszédunkban a háború. A konfliktus kegyetlen hatásait édesanyaként is megrázó látni – jegyezte meg. Rámutatott: közben egyes európai vezetők béke helyett atomfegyverekről, atombombákról beszélnek, a németek pedig kötelező sorkatonaságról nyilatkoznak a lapoknak.
    Címkék:
  • 2024. május 27. 20:31
    Nagy tudású, nyolc nyelven beszélő tudós volt. Levelező tagja volt a Magyar Tudományos Akadémiának, nagyon sok társadalmi szervezetben vállalt tagságot, de mindenekelőtt keresztényszociális szervező volt.
    Címkék:
  • 2024. május 17. 08:28
    EURÓPA BÉKÉS JÖVŐJÉÉRT címmel tömör programot tett közzé a Kereszténydemokrata Néppárt. Hölvényi György európai parlementi képviselő a HÍR Tv-ben taglalta a részleteket.
    Címkék:
  • 2024. április 15. 21:00
    Egyedül Magyarország az, amely következetesen kiáll a keresztény, nemzetállamokra épülő Európát a megsemmisülés irányába hajszoló brüsszeli fősodorral szemben - hangsúlyozta a kereszténydemokrata Aradszki András ma a törvényhozásban.
    Címkék:
  • 2024. április 10. 19:21
    "Nekünk, embereknek van felelősségünk a környezetünkért, a teremtett világunkért". A fák gondozására a helyi kereszténydemokrata közösség fog odafigyelni - mondta Gaal Gergely.
    Címkék:
  • 2024. április 7. 18:52
    A Dialógus Alapítvány tagjai úgy gondolják, az európai nemzetek közössége jelenleg olyan helyzetben van, amikor éppen az Európai Unió létrejöttének eszméihez, gondolatisághoz, értékeihez kellene visszatérnie. Mindezt Gaal Gergely fogalmazta meg.
  • 2024. március 28. 16:55
    „Nem akarok úgy meghalni, hogy nincs kereszténydemokrata párt Magyarországon!”
    Címkék:
  • 2024. március 27. 14:43
    A fák a béke üzenetét hordozzák. Ezzel a programmal szeretnénk nyomatékosítani, hogy éljünk a teremtett világgal harmóniában, és törekedjünk minél jobban a békére! - mondta Nacsa Lőrinc.
    Címkék:
  • 2024. március 19. 08:27
    Fülöp Attila a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) "Ültessünk, hogy élhessünk!" nevű országos faültetési programsorozatának első állomásán kiemelte: aki fát ültet, az mindig a hosszútávú célokban hisz.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Olimpia 2024
    A francia fővárosban 1900 és 1924 után harmadszor rendeznek nyári ötkarikás játékokat. Franciaországban 1924-ben Chamonix, 1968-ban Grenoble, 1992-ben Albertville volt téli olimpia házigazdája.
  • Magyarjaink hajóztak a Szajnán
    A magyar csapat 180 tagú, többen azonban hiányoztak a ceremóniáról, mert vagy még meg sem érkeztek a francia fővárosba, vagy a hétvégén már verseny vár rájuk. A nők zöld ruhát, míg a férfiak sötét zakót és világos inget viseltek.
  • Nemzetpolitika a Lajtától a Berecki-havasokig
    Megállapították: az elmúlt évek nemzetpolitikájának köszönhetően a külhoni magyar közösségek az élet minden területén megerősödtek.
MTI Hírfelhasználó