kdnp
 • 2024. április 15. 21:00
  Egyedül Magyarország az, amely következetesen kiáll a keresztény, nemzetállamokra épülő Európát a megsemmisülés irányába hajszoló brüsszeli fősodorral szemben - hangsúlyozta a kereszténydemokrata Aradszki András ma a törvényhozásban.
  Címkék:
 • 2024. április 10. 19:21
  "Nekünk, embereknek van felelősségünk a környezetünkért, a teremtett világunkért". A fák gondozására a helyi kereszténydemokrata közösség fog odafigyelni - mondta Gaal Gergely.
  Címkék:
 • 2024. április 7. 18:52
  A Dialógus Alapítvány tagjai úgy gondolják, az európai nemzetek közössége jelenleg olyan helyzetben van, amikor éppen az Európai Unió létrejöttének eszméihez, gondolatisághoz, értékeihez kellene visszatérnie. Mindezt Gaal Gergely fogalmazta meg.
 • 2024. március 28. 16:55
  „Nem akarok úgy meghalni, hogy nincs kereszténydemokrata párt Magyarországon!”
  Címkék:
 • 2024. március 27. 14:43
  A fák a béke üzenetét hordozzák. Ezzel a programmal szeretnénk nyomatékosítani, hogy éljünk a teremtett világgal harmóniában, és törekedjünk minél jobban a békére! - mondta Nacsa Lőrinc.
  Címkék:
 • 2024. március 19. 08:27
  Fülöp Attila a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) "Ültessünk, hogy élhessünk!" nevű országos faültetési programsorozatának első állomásán kiemelte: aki fát ültet, az mindig a hosszútávú célokban hisz.
  Címkék:
 • 2024. március 18. 19:59
  Egy pedofilbotrány után titkolóznak, hallgatnak a baloldali vezetők, nincs felelősségvállalás és nincsenek személyi következmények - foglalta össze véleményét Simicskó István.
  Címkék:
 • 2024. február 25. 22:56
  Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője, a család és a keresztény hit fontosságát emelte ki beszédében. A nyugat-európai népek ma "transzcendens árvaságban" élnek - mondta. Hozzátette, a migráció miatt más országokból, más kultúrával rendelkező "tömegek özönlik el a hitehagyottá vált Nyugat-Európát".
  Címkék:
 • 2024. február 23. 09:05
  A bizalom megvan iránta, biztos vagyok benne, hogy jó köztársasági elnök lesz - hangoztatta a frakcióvezető, megjegyezve, hogy reményei szerint az új köztársasági elnök mielőbb megkezdheti munkáját.
  Címkék:
 • 2024. február 22. 18:33
  Simicskó István a kormánypártok kihelyezett frakcióüléséről tartott sajtótájékoztatón elmondta: a jelölt álláspontjuk szerint kiválóan alkalmas az államfői feladatok ellátására.
  Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Fucsovics második trófeája
  Fucsovics a 2018-as, genfi diadal után másodszor ünnepelhetett tornagyőzelmet, és a trófea mellé 88 125 eurót (34,4 millió forint) kapott. "Hosszú idő után nyertem ismét, nem vártam ezt az eredményt, és nagyszerű érzés" - nyilatkozta a pályán.
 • Európa felújított templomává válhatunk
  Sulyok Tamás azt mondta, az atomizáció és a töredékesség világában, amelyben a család lebontásának, a közösségek erodálásának, a magány elhatalmasodásának, az erkölcsi értékek elhagyásának vagyunk tanúi, szomjazzuk a megtartó közösségeket.
 • Washingtoni Magyar Örökség Fesztivál
  Előadást adott a több mint 40 éves Tisza Táncegyüttes, a Szikra Banda, felléptek az idén 50 éves washingtoni magyar cserkészcsapat tagjai, és táncbemutatót tartott a Kőrösi Csoma Sándor Ösztöndíjprogram révén jelenleg Washingtonban dolgozó Hajdú Bence néptáncos.
MTI Hírfelhasználó