válogatott
  • 2024. június 12. 21:11
    Az edzés egyértelművé tette, hogy a festői szépségű, rétektől és erdőktől zöld hegyek között fekvő település lakói a szívükbe zárták a magyar csapatot, és nem csak mondják, tényleg szeretnék is, hogy az A csoportból a házigazda németek mellett a magyarok jussanak tovább.
    Címkék:
  • 2024. június 10. 21:19
    A válogatottat mintegy kétszázan fogadták, többnyire helyiek és néhány környéken dolgozó magyar. A helyi sportklub ifjú növendékei magyar zászlókat lobogtatva várták a játékosokat, miközben azt skandálták, hogy "Ungarn".
    Címkék:
  • 2023. november 21. 09:46
  • 2023. november 18. 16:17
    A Puskás Arénában oda kell tenniük magukat, hogy megtartsák a szurkolóikat és megőrizzék a válogatottat körülvevő hangulatot, melynek nagy szerepe van a sikerekben. Hangsúlyozta, "ezt a légkört a lehető legtovább fent kell tartani" – mondta a maestro.
    Címkék:
  • 2023. november 15. 19:03
    A lengyel Daniel Stefanski sípjelére közép-európai idő szerint csütörtökön 18 órakor kezdődik a bolgár-magyar mérkőzés, melyet az M4 Sport és a Kossuth Rádió élőben közvetít.
    Címkék:
  • 2023. november 13. 18:45
    "Akarva-akaratlanul látjuk a híreket. Amennyire lehet ebben a helyzetben, tájékozottak vagyunk. Alapvetően úgy készülünk, hogy lesz mérkőzés, és szeretnénk a pályán bebiztosítani kijutásunkat az Eb-re" - mondta az MTI érdeklődésére a hétfői sajtótájékoztatón Dibusz Dénes.
    Címkék:
  • 2023. június 19. 19:29
    Kötelező győzelem a magyar nemzeti tizenegy számára a Puskás Arénában sorra kerülő meccs, a litvánok elleni Európa-bajnoki selejtező. A Rossi-legénység kemény edzést tartott Telkiben hétfőn.
    Címkék:
  • 2023. június 16. 22:23
    "A montenegrói válogatott tapasztaltabb és fizikálisan nagyon erős játékosokból áll. Nem könnyű ellene futballozni, de a lehető legjobban felkészültünk. Azért jöttünk, hogy megpróbáljunk nyerni" - beszélt Rossi az ellenfélről az MTI érdeklődésére.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Kajak-kenu Eb - Két arany 5000 méteren
    A kajakosoknál Kőhalmi Emese a négyes élboly tagja volt a hatfős mezőnyben, majd a hajrához közeledve átvette a vezetést, és bár svéd riválisa az utolsó métereken szorongatta, visszaverte a támadást és nagyszerű győzelmet aratott.
  • Nagy Imre újratemetése a nemzet egységét mutatta meg
    "Ránk akarják kényszeríteni a genderideológiát, a fegyveres konfliktusban való részvételt, és súlyos pénzbüntetéssel, zsarolással azt, hogy kikkel éljünk együtt" - sorolta a miniszterhelyettes, aki kiemelte: "nemzetünk szuverenitása olyan érték, amelyről semmilyen áron nem vagyunk hajlandóak lemondani."
  • Rétvári Bence a pénzügyi hadüzenetről
    Nemcsak hogy nem fizetik ki azt a közel 800 milliárd forintot, amibe került a külső határvédelem, hanem megbüntetnek minket a schengeni jogszabályok betartásáért és a külső határ védeleméért - leplezte le a hungarofóbokat Rétvári Bence.
MTI Hírfelhasználó