külföd
 • 2021. július 30. 23:48
  Megdöbbentő összefüggésekre világít rá a Valeurs actuelles francia hetilap, július 29-i számukban ugyanis egy tényfeltáró cikkben arról írnak, hogy miként tette rá a kezét Soros György amerikai milliárdos spekuláns az ENSZ Emberi Jogi Tanácsára.
 • 2021. július 27. 10:36
  Az uniós szerv kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat. A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját.
 • 2021. július 20. 22:47
  Erőt adott a börtönbüntetés idején a terrorizmus vádjával elítélt Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak, hogy mindvégig érezték közösségük szolidaritását. Erről azon a sajtótájékoztatón beszéltek, amelyet egy nappal a feltételes szabadlábra helyezésük után, kedden délben Kulcsár Terza Józseffel, a Magyar Polgári Párt (MPP) képviselőjével közösen tartottak a kézdivásárhelyi Gábor Áron-szobor előtt.
 • 2021. július 13. 16:44
  A Franciaországot vezető hatalom normálisnak tartja, ha egy rendőr megsebesül vagy meghal szolgálatteljesítés közben, ezt a szakmával járó kockázatnak tekintik. Szellemi terror is félelemben tartja az egykoron szabad társadalmat.
 • 2021. június 29. 13:47
  Európában nagyon sokan vannak abban a helyzetben, hogy őshonos kisebbségekhez, és nem a többségi társadalomhoz tartoznak, ezért jogaik garantálása elengedhetetlen.
 • 2021. június 29. 09:04
  Idén pedig eddig háromszor annyian próbáltak átjutni a határon, mint tavaly ugyanekkor. A most kezdődő nemzeti konzultációban is fontos téma a migráció, a kormány többek között arra várja a válaszokat, hogy engedni kell-e a migránsok kötelező szétosztását célzó brüsszeli terveknek.
 • 2021. május 28. 17:29
  Magyarország és Nagy-Britannia kapcsolatai abban az időben fejlődtek ki, amikor mindkét ország az Európai Unió tagja volt, ez az időszak azonban elmúlt, a Brexit lezajlott, és a feladat most a Brexit utáni időszak együttműködési formáinak kialakítása - mondta pénteken Londonban Orbán Viktor, miután kétoldalú megbeszélést folytatott Boris Johnson brit kormányfővel a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban.
 • 2021. május 21. 13:35
  A Szamizdat 8. című, magyarul és angolul is a miniszterelnöki honlapján megjelenő írásában Orbán Viktor kormányfő rámutatott: az unió szerződései szerint a legfontosabb kérdésekben, így a külpolitikában teljes egyetértés szükséges. Magyarország tehát az alapszerződés szerint járt el, amikor vétózott. Magyarországot európaiatlansággal vádolni, amiért élt a szerződésben biztosított jogával, valójában mélyen európaiatlan.
 • 2021. május 18. 18:38
  "Kedves Mikulás, nem kellene végre a nyugatiakkal egyenrangú tagállamként viselkednünk? Nem jött még el az ideje, hogy megszervezzük magunkat, és kiálljunk az érdekeink mellett? Miért maradnánk továbbra is az EU balekjai?"
 • 2021. május 11. 07:30
  Borrell úr azért kapja a fizetését, hogy minden identitását alárendelje a folyó uniós küzdelmeknek, persze a main-stream oldalán. Ami a migrációt illeti, ez szinte állatorvosi lova a sajátos ténykezelésnek.