Soltész Miklós
 • 2022. június 21. 12:58
  Szászfalvi László (KDNP) az egyházak és a kormány együttműködésének fontosságáról beszélt. Szerinte a kormány 2010 óta nem pusztán együtt akar élni az egyházakkal, hanem szövetséget és együttműködést keres velük és támogatja tevékenységüket. A KDNP elkötelezett az egyházakkal való együttműködés és anyagi támogatásuk tekintetében - hangsúlyozta.
 • 2022. június 14. 20:16
  Átadták a felújított Akropolisz Szabadtéri Színpadot kedden Miskolctapolcán. A görögkatolikus egyház fenntartásában lévő kulturális létesítmény átadóján a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kiemelte: a színpad a görögkatolikus egyház gondoskodása révén erős lelki tartalommal rendelkezik.
 • 2022. június 2. 10:55
  Csütörtök hajnalban elindult a Boldogasszony zarándokvonat a budapesti Keleti pályaudvarról a csíksomlyói pünkösdi búcsúba.
 • 2022. április 19. 18:36
  Magyarország a háború kitörése óta 1300 tonna segélyt jutatott el Ukrajnába, és több százezer menekültnek segített hazánkban, de fegyvert és katonát továbbra sem küld - hangsúlyozta Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke kedden.
 • 2022. április 15. 13:25
  Út menti keresztet avatott Soltész Miklós államtitkár a Nógrád megyei Kálló községben nagypénteken, Jézus kereszthalálának napján. Az ősszel egy baleset miatt kidőlt kereszt helyén felállított fakeresztre az ünnepség előtt szögelték fel az úgynevezett pléhkrisztust.
 • 2022. március 22. 18:45
  A Magyarországi Református Egyház országos óvodaprogramjában 5500 férőhely épül vagy épült és újul vagy újult meg szerte az országban - hangsúlyozta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden a Fejér megyei Móron.
 • 2022. március 18. 10:40
  Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban Záhonyból, a magyar-ukrán határról jelentkezett be, ahol elmondta: most indították útnak a hatalmas magyar segélyszállítmány következő konvoját. Hozzátette: öt kamionnyi szállítmányt küldenek, élelmiszereket, iparcikkeket - gyerekeknek különösképpen -, valamint kötszereket és gyógyszereket.
 • 2022. március 16. 20:56
  Több mint 720 millió forintos ráfordítással, 535 millió forintos kormányzati támogatással újult meg Szentgotthárdon a barokk stílusú ciszterci Nagyboldogasszony-plébániatemplom, amelyet szerdán püspöki szentmise keretében szenteltek fel ismét.
 • 2022. március 8. 12:31
  Soltész Miklós az elmúlt napokban a karitatív szervezetek jelenlétében kétszer is tárgyalt az ENSZ menekültügyi főbiztosságának közép-európai képviseletével arról, hogy támogatás is érkezik majd Magyarországra, ahová az Ukrajnából menekülők 11 százaléka érkezik.
 • 2022. március 4. 18:57
  Tíz év alatt 272 tanuló kapta meg a havi 30 ezer forinttal járó nemzetiségi ösztöndíjat - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Békéscsabán, ahol ezúttal hét diáknak adott át oklevelet.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A „harangzúgásos" magyar irodalomról a bor fővárosában
  A baloldali értlemiségiek által szerzett becstelen, immorális előnyök és kiváltságok – s velük a (Fekete Gyula szavával jellemezhető) „nemzetundoros" beidegződések – gyakran túlélték a rendszerváltozás fordulatát – fogalmaz Bertha Zoltán a Tokaji Írótáborra készülve.
 • Magyar arany- és ezüstérem 200 méter pillangón
  Milák Kristóf címét megvédve arany-, Márton Richárd pedig ezüstérmet nyert 200 méter pillangón a római úszó Európa-bajnokság keddi napján.
 • Megerősítette az erdők fokozott védelmét az agrárminiszter
  Az energiaválság miatt hozott, fakitermelést könnyítő szabályok jövő március végéig érvényesek, természetvédelmi területen pedig továbbra is tilos az őshonos fák tarvágása - erősítette meg miniszteri utasításban a kormány eddigi álláspontját Nagy István, az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint.
MTI Hírfelhasználó