euró
 • 2020. június 20. 00:02
  Az euró atyja - így emlegetik kontinensünkön Lámfalussy Sándor magyar-vallon bankárt. Matolcsy György magyar jegybankelnök minden januárban Lámfalussy-konferenciát rendez Budapesten, kifejezve a - mint Orbán Viktor épp egy Lámfalussy-konferencia megnyitásakor elismerőleg fogalmazott róla - "nem csak Magyarországon világhírű" pénzember iránti tiszteletét. Ennek ellenére Matolcsy a mostani könyvében Lámfalussy Sándor legnagyobb alkotását, az eurót kudarcnak minősíti.
 • A központi Soros-szervezet szorgalmazta a pedofiltörvény átcímkézését
  A Soros-hálózat hatékonyságát meglehetősen jól szemlélteti, hogy a pedofiltörvénnyel összefüggésben milyen gyorsan aktivizálódott, miként alakította a globális lapokban megjelenő írásokat, véleményeket, illetve az, hogy néhány óra alatt képes volt homofóbtörvénnyé címkézni a magyar jogszabályt.
 • Gulyás: 5,5 millió beoltottnál eldobhatjuk a maszkot
  Megszűnik a kötelező maszkhasználat 5,5 millió koronavírus ellen beoltott ember elérése esetén - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón.
 • Orbán Viktor: Ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény
  Az új magyar szabályozás arról szól, hogy a gyermek hogyan és miképpen ismerkedik meg a szexualitás egyébként nehéz és bonyolult kérdéskörével, ennek eldöntése kizárólag a szülő dolga; ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az uniós tagállamok vezetőinek kétnapos tanácskozását megelőzően.
MTI Hírfelhasználó