gondola tények
 • 2023. február 3. 09:42
  Végtelenül aljas és felháborító a korrupciótól átszőtt EU parlamentje, valamint elnöke miatt feddhetetlenséggel ugyancsak nem jellemezhető bizottságának újabb aknamunkája Magyarország ellen – rögzíti Alvincz József.
  Címkék:
 • 2023. január 28. 22:06
  A „jogvédő" NGÓ-knak az ukrajnai háborúval kapcsolatban tanúsított szemforgató hozzáállása leleplezte őket abban, hogy minimális érzékenységet sem tanúsítanak a valóban életveszélyben lévő kárpátaljai nemzettársaink iránt, hanem kizárólag a megrendelői igények szolgai végrehajtásában merül ki ténykedésük – fogalmaz Hetzmann Róbert.
 • 2023. január 24. 10:04
  A média nem a valóságot tárja elénk, hanem egy történetet mesél el a valóságról, amely történetnek vagy van köze a valóságos valósághoz, vagy nincs – fogalmaz Bogár László.
  Címkék:
 • 2023. január 20. 09:17
  A hadsereg és a titkosszolgálat soha nem lehet csupán egy költségvetési tétel a sok között. Ha ezek nem működnek hatékonyan, elkötelezetten, akkor a pénz kevés. (Bármilyen soknak is tűnik.)
  Címkék:
 • 2023. január 17. 10:03
  Bár még nem látjuk a háború utáni új békerendszer körvonalait, de mivel Oroszország jelentősen meggyengül, így a birodalom számára egy legalább ilyen szintig legyengített Németország látszik a legmegfelelőbbnek – írja Bogár László.
 • 2023. január 17. 00:08
  Ha egyszer az emberek kinyitják a szájukat, és olyan véleményeket fejeznek ki, amelyek szembemennek a technokrata gondolkodású politikai elitével, akkor számottevő erővé alakulnak, amelyet nem lehet könnyen a margóra szorítani – reméli Frank Füredi.
 • 2023. január 15. 09:15
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • 2023. január 14. 15:33
  A minszki megállapodást követően eltelt hét év, és egy napon a Kremlben arra ébredtek, hogy Oroszország nyugati határai mentén egy NATO-kompatibilis agresszív hadsereg sorakozott fel, annak ellenére, hogy Ukrajna nem tagja a nyugati védelmi rendszernek. Az időt kihasználva ugyanis a Nyugat komolyan felszerelte az ukrán hadsereget.
 • 2023. január 10. 09:54
  Oroszország végül valóban elkövette az egyetlen dolgot, amit nem lett volna szabad elkövetnie, „ugrott” a provokációra, és ezzel a történelmileg végzetes lépéssel formálisan valóban ő tehető felelőssé minden ezt követő pusztító fordulatért, egyszóval belesétált a professzionálisan felépített csapdába – írja Bogár László.
  Címkék:
 • 2023. január 7. 20:54
  Ursula von der Leyen sms-ben állapodhatott meg több tíz milliárdos értékben vakcinabeszerzésről az amerikai Pfizer céggel. Ezután pedig családtagjai jutottak vezető pozíciókba a gyógyszeróriáshoz köthető cégeknél – rögzti a botrányos tényt Horváth József.
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • A „dollárbaloldal" továbbra is magyarellenes
  Gyurcsány Ferenc és a „dollárbaloldal" - úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén - most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját – fogalmaz Hollik István.
 • Életveszélyes az EP vérgőzös javaslata
  Hidvéghi Balázs azt mondta: a javaslat szövege egészen elképesztő állításokat és felhívásokat tartalmaz például a fegyverszállítások tekintetében, nemcsak üdvözli például a tankok Ukrajnába küldését, hanem kifejezetten felhív vadászrepülőgépek és nagy hatótávolságú rakétarendszerek szállítására is.
 • Erdélyben utakat zártak le a hóviharok miatt
  A Fogarasi-hasokban lavina temetett maga alá egy turistákkal teli menedékházat, vasárnap délelőtt még folyt a mentés. Vasárnap reggel mentőcsapat indult a mintegy 2000 méter magasan rekedt turisták kimentésére.
MTI Hírfelhasználó