A szív és a munka is hiányzik a mostani városvezetőségből
Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere és nem a budapestieknek. Szerinte a Városházán összeállt a harmadik Gyurcsány-kormány és nem lepődne meg, ha kiderülne, hogy Gyurcsány takarítónője és fodrásza is kapott volna egy-egy sportállást.
2024. május 10. 10:41

archív

Ha Karácsony Gergelynek le kellene érettségiznie városvezetésből, akkor elégtelen bizonyítványt kapna, csakis dumából és mellébeszélésből kapna jeles osztályzatot - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az Origónak adott interjújában.

Szentkirályi Alexandra közölte: többre tartja a cselekvést, mint az üres ígéreteket, és úgy gondolja, hogy veszekedésből még soha nem épült semmi.
   
Nagytakarítással kezdene a Városházán, és kirakná Gyurcsány embereit. Arról is beszélt, miért jár Karácsonynak életműdíj.
   
Leszögezte: célja az, hogy rendet tegyen, felszámolja a hatalmas dugókat és koszt, és megoldja a hajléktalan-kérdést - ehhez kéri a budapestiek támogatását.
   
Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere és nem a budapestieknek. Szerinte a Városházán összeállt a harmadik Gyurcsány-kormány és nem lepődne meg, ha kiderülne, hogy Gyurcsány takarítónője és fodrásza is kapott volna egy-egy sportállást.
   
A főpolgármester-jelölt elmondta: azt gondolnánk, hogy a főpolgármester legalább a kampányban úgy csinál, mintha a budapestiekért dolgozna. Ehelyett kirándul és kampányol Gyurcsányékkal, a napokban épp Salgótarjánban és Tatabányán.
   
"Kezdem azt hinni, hogy a beígért pesti fonódó helyett fonódtak így össze" - mondta.
   
A politikus közölte, hogy a fővárosiaknak azt érdemes számításba venni, hogy ki az, aki képes elvégezni a munkát, aki dolgozni akar. Karácsony Gergely nem ilyen ember.
   
"Szerintem, ha le kell csavarni egy befőttesüveg tetejét, akkor is inkább szól a feleségének" - tette hozzá Szentkirályi Alexandra.
   
Szerinte az számít, hogy ki, milyen hozzáállással fog neki dolgoknak, és akar-e dolgozni. "Látjuk, hogy a főpolgármester férfi létére kislányokat megszégyenítő módon tud nyafogni" - fejtette ki.
   
Ha siránkozásért járna az elismerés, ő már életműdíjas lenne - zárta gondolatait a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

mti
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó