Szombaton egymillió emberrel találkozunk!
"Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat" - hangsúlyozta a miniszter.
2024. június 7. 10:02

 Nyilvántartásba vett listát állító jelölőszervezetek, a jelöltek száma szerint

Fidesz-KDNP;

Mi Hazánk Mozgalom;
DK - MSZP - Párbeszéd-ZÖLDEK;
Momentum;
2RK Párt;
Jobbik;
LMP-Zöldek;
TISZA;
MKKP;
MMN;
MEMO

A szombat az Egymillió Találkozás Napja lesz, mindenkinek elmondjuk, hogy miért fontos a vasárnapi választás! - mondta Szijjártó Péter pénteken Vatikánvárosban.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a külügyminiszter arra kérte az embereket, hogy szavazzanak a békére az EP-választáson. A háborúból való kimaradás, Magyarország megvédése csak akkor lehetséges, ha mindenki elmegy vasárnap, és a békére szavaz, amelynek a neve Fidesz.
   
"Elmegyünk mindenkihez, hogy elmondjuk, most háború és béke kérdésében mondhatnak véleményt, hozhatnak döntést a magyar emberek" - közölte.
   
"Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat" - hangsúlyozta.
   
"És nem hagyhatjuk, hogy minket is belenyomjanak a háborúba, nem hagyhatjuk, hogy világháborúba, nukleáris háborúba sodorják Európát és benne Magyarországot" - húzta alá.
   
Szijjártó Péter leszögezte, hogy a háborúból való kimaradásnak, Magyarország megvédésének egyetlen módja van: vasárnap mindenkinek ott kell lennie.
   
"Arra kérem önöket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti választáson, és szavazzanak a békére. A béke színe a narancs, a béke neve a Fidesz" - mondta.
   
"És ezt holnap, az Egymillió Találkozás Napján az aktivistáink, politikusaink és támogatóink mindenkinek el fogják mondani" - fűzte hozzá.  

gondola
Címkék:
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
MTI Hírfelhasználó