Ha Brüsszel migránsokat akar, megkaphatja!
A brüsszeli szélsőség végre akarja hajtani a korrupciós feladatot: migránsinvázióval elárasztani a kontinenst. Hazánk védekezik a kriminális diktátum ellen.
2024. szeptember 6. 11:03

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (j) és Kuczik János rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes Ha Brüsszel migránsokat akar, akkor megkaphatja! címmel tartott sajtótájékoztatójukon a népligeti autóbusz-pályaudvaron 2024. szeptember 6-án. MTI/Illyés Tibor

Ha az Európai Unió arra kényszeríti Magyarországot, hogy engedje be az illegális bevándorlókat, akkor Magyarország az európai eljárásrend lefolytatása után felajánlja a migránsoknak, hogy ingyen Brüsszelbe szállítja őket – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (bal) és Kuczik János rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes Ha Brüsszel migránsokat akar, akkor megkaphatja! címmel tartott sajtótájékoztatójukon a népligeti autóbusz-pályaudvaron 2024. szeptember 6-án. MTI/Illyés Tibor
Rétvári Bence emlékeztetett, Magyarország a déli határon épült kerítéssel nemcsak a saját határait, hanem Európa külső határait is védi, 2015 óta pedig egymillió illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg a magyar rendőrök és határvadászok.

Az Európai Unió Bírósága mégis „aránytalan, igazságtalan”, „gigantikus” bírságot szabott ki Magyarországra, amellyel arra akarják kényszeríteni az országot, hogy engedje be tömegesen az illegális bevándorlókat, és adja fel az eddigi migrációs politikáját.

Kuczik János rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy milyen kihívások elé állította a rendőrséget a migráció az utóbbi években, elmondta: az illegális bevándorlók és az embercsempészek egyre durvább fegyverekkel támadnak rájuk, megrongálják a határzárat és az autóikat, valamint rossz műszaki állapotban lévő járműveikkel a közlekedési szabályokat figyelmen kívül hagyva veszélyeztetik a közlekedőket.

MTI
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
MTI Hírfelhasználó