rétvári bence
  • 2024. április 18. 09:11
    Rétvári Bence tájékoztatása szerint az EgészségAblak ingyenes mobilalkalmazást már több mint 2,9 millióan használják.
  • 2024. április 13. 19:01
    Rétvári Bence aláhúzta: "ahhoz, hogy megőrizzük Magyarország békéjét, bizonyos hadfelszerelésekből is önellátónak kell lenni, hogy senki sehol ne lásson minket kiszolgáltatottnak, a saját lábunkon álljunk, erősek legyünk, és ellen tudjunk állni bármilyen nyomásnak".
  • 2024. április 11. 21:54
    Az utóbbi tizennégy év jogalkotói, illetve jogalkalmazói munkájának köszönhetően nyolcszor annyi pedofil elkövetőt sikerült elítélni, mint korábban – mondta Rétvári Bence.
  • 2024. április 10. 20:45
    A magyar rendőrök és határvadászok nap mint nap a testi épségüket kockáztatva védik az EU külső határait. Védik azt a kerítést, amely megépítésének és fenntartásának költségeit az Európai Bizottság kizárólag politikai indokokból továbbra is a magyar adófizetőkre hárítja át.
  • 2024. április 8. 21:23
    A baloldali kormány 81 pedofilt juttatott rács mögé, a jelenlegi kormány ugyanakkor a rendőrség munkájának és a szigorú büntető törvénykönyvnek köszönhetően megnyolcszorozta a börtönben ülő pedofiloknak a számát - hangsúlyozta az államtitkár, aki szerint a cél az, hogy "minden pedofil kerüljön börtönbe".
  • 2024. április 2. 14:37
    Az Egészség A-Z menüpont az egészségtudatosságot és a tájékozódást is segíti. Az orvosok által ellenőrzött adatbázis segít, hogy jobban megismerjük az egészségünk állapotát, valamint alaposabban fel tudjunk készülni az orvosi konzultációkra.
  • 2024. március 28. 17:05
    Az Európai Bizottság európai közpénzből átfogó migrációpárti kampányt indítana minden tagállamban, hogy kedvező színben tüntesse fel a migrációs paktumot, a migrációpárti kampányba az EU tagállami képviseleteit is bevonnák - mondta Rétvári Bence.
  • 2024. március 23. 19:59
    "Ahhoz, hogy valaki családot alapítson, hosszú távú bizalom kell a jövőbe" - állapította meg Rétvári Bence, hozzátéve: a kormány meglátása szerint "a családbarát Magyarország az igazán erős Magyarország".
  • 2024. március 22. 12:43
    Rétvári Bence kiemelte: a klímaváltozással egyre fontosabbá válik a vízügyi terület munkája. Ezért a kormány is megerősítette ezt a szakterületet és szívén viseli a dolgozók megbecsülését - fűzte hozzá.
  • 2024. március 20. 11:59
    Rétvári Bence azt mondta, bízik abban, hogy a program folytatásával a családok még inkább biztonságban érezhetik magukat. Egy családbarát országban fontos, hogy az egészségügyi ellátás az újszülöttkor első pillanatától a lehető legmagasabb színvonalú legyen Magyarországon - emelte ki.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát
    A Vígszínház társulata nevében Lukács Sándor színművész búcsúzott, színészkollégája játékát és közös munkáikat idézte fel. Mint mondta, Tordy Gézában nagy erők lakoztak, nagy dühök és nagy szenvedélyek.
  • Fát ültettek fradisták a Budakeszi Vadasparkban
    Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
  • A szólásszabadság már nem európai érték
    Frank Füredi nyilatkozatában kiemelte: a brüsszeli incidens után már senki nem taníthatja Magyarországnak, "hogy hogyan kell viselkedni", mivel az események rávilágítottak, hogy "Magyarország sokkal szabadabb ország, mint Belgium."
MTI Hírfelhasználó