Száz év kényszermunkára ítéltek egy férfit
2023. március 27. 13:31

A KSLA News és a Shreveport Times értesülései szerint 100 év kényszermunkára ítéltek egy 35 éves férfit, Joseph Lee Smith-t, amiért 2021-ben egy 5 éves, indiai származású kislány halálát okozta Louisiana államban. Mya Patel egy helyi szálloda egyik szobájában játszott, amikor hirtelen egy eltévedt golyó törte át az ablakot, majd fejbe találta a kislányt. Azonnal kórházba szállították, ahol három napon át küzdöttek az életéért, de sajnálatos módon nem jártak sikerrel.

A tárgyaláson elhangzott, hogy Smith a Super 8 Motel parkolójában vitázni kezdett egy másik férfival, akit később egy kézifegyverrel is megütött, emiatt az elsült, bár egyiküket sem találta el. Később azonban kiderült, hogy a kislányt eltalálta, aki épp a testvérével játszott. A gyermek szülei voltak a hotel tulajdonosai, emellett az is kiderült, hogy kis híján az édesanyát is eltalálta a golyó, de szerencsére csak súrolta, a kislányát viszont már nem kaphatja vissza, amin sosem fogja túltenni magát – írta az India Today.

A bíró kifejtette, hogy Mya Patel halála miatt 60 év kényszermunkára ítélik a férfit, illetve további 20 évet kell letöltenie az igazságszolgáltatás akadályozása, valamint újabb 20 évet súlyos testi sértés miatt, s mivel Smith visszaeső bűnöző, enyhítésre sem számíthat.

MTI
Címkék:
  • Politikus helyett propagandista az EU-vezetőségben
    Elborzadva látjuk, hogy a kommunizmus eszmerendszere a globalizmus és a balliberalizmus álarca mögött már meghódította az unió legerősebb országait, és nagy erőkkel dolgozik a keleti régiók bedarálásán. Ezt a folyamatot hatalmas tőketúlsúly támogatja – mutat rá Bánó Attila.
  • Gyimesbükk: etnikai kirekesztés az Európai Unióban
    Erdélyben, a Gyimes-völgyben Gyimesbükk már nem Hargita megye része, a szomszédos román megyéhez sorolták. A gyimesbükki csángó magyaroknak ez az intézkedés sok nehézséget, mennyi szenvedést okoz" - mondta Soltész Miklós.
  • Megkezdtük a felkészülést az uniós elnökségre
    A miniszterelnök bejelentette: Magyarország megkezdte a felkészülést az európai uniós elnökségre. Hangsúlyozta: tapasztalatban, felkészültségben nincs hiány; kormánya második elnökségére készül, ami Európában szinte példa nélküli.
MTI Hírfelhasználó