A hungarofób szélsőség 21 Magyarország-ellenes határozatot szavazott meg
2024. június 28. 13:38

Manfred Weber és az általa balra tolt Néppárt 21 Magyarország-ellenes határozatot fogadott el, szavazott meg az Európai Parlamentben (EP) - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Menczer Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországot a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrehozása, az LMBTQ-jogok miatt és azzal is támadták, hogy szerintük "Magyarország nem demokrácia".
   
Azért támadták Magyarországot, hogy ne kapja meg az országnak járó uniós forrásokat - fogalmazott.
   
A kommunikációs igazgató emlékeztetett, hogy a Magyarország-ellenes, Magyarországot támadó 21 határozat közül a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin 19-et megszavazott, "valószínűleg a maradék két alkalommal nem voltak ott".
   
Menczer Tamás hozzáfűzte, hogy "Gyurcsány Ferenc felesége" és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat.
   
A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint jól látható a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter.
   
Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára - hangoztatta Menczer Tamás és a kormánypártok nevében Manfred Webernek és csatlósainak azt üzente, hogy a magyar álláspont a 21 támadást követően sem fog megváltozni.
 

mti
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Éjféltől hazánk az EU soros elnöke
    Bóka János szerint "igen sajátos időszak" lesz a következő fél év az EU történetében, mert a magyar uniós elnökségnek az éppen felálló Európai Parlamenttel és az új biztosok megválasztásával még átmeneti időszakban lévő Európai Bizottsággal kell majd együtt dolgoznia.
  • A baloldalivá torzult Európai Néppárt
    Deutsch Tamás hangsúlyozta, a néppárt, a szocialisták és a liberálisok együttműködése háborúpárti. A választók az EP-választáson azt akarták, hogy az európai politika békepárti politikává váljon, és ezt felülírja ez a háborúpárti koalíció - fűzte hozzá.
  • Az életet üzenjük a világnak
    Soltész Miklós rámutatott: ahogyan a tíz éve szentté avatott lengyel pápa is mindig az élet mellett állt, ma sincs más út, más lehetőség, mint az élet igenlése.
MTI Hírfelhasználó