Vélemény
 • 2021. november 30. 14:56
  Galló Béla: „Putyin! – Villan át Amerikában edződött elméjén a mentőötlet. – Hát persze, hogy Putyin! Ő akarta a Városhazát még a régiekkel leboltolni, most meg az egészet erre a szegény Gergelyékre kenik.”
 • 2021. november 28. 20:41
  A Fővárosi Közgyűlést fel kell oszlatni és új választásokat kell kiírni!
 • 2021. november 28. 02:31
  Az ő világukban ugyanis az a szabály, hogy nekik bármit szabad mondani bárkire, velük kapcsolatban viszont meg ne próbáljon senki rosszat szólni, mert megnézheti magát. Örülhet, ha csak félművelt és antiszemita lesz belőle.
 • 2021. november 26. 16:02
  Horváth József: Közép-Európán söpört végig egy furcsa, kormányokat és politikusokat buktató hullám. Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és legutóbb Bulgária. Ami közös bennük, hogy az európai balliberális fősodorral szemben álló politikusokat, pártokat járattak le és szorítottak ki kormányzati pozícióból.
 • 2021. november 26. 08:53
  Kiszely Zoltán: A B3W rövidítés a Build Back Better World amerikai-angol kezdeményezést takarja, amely a kínai Egy Övezet, Egy Út (Belt and Road Initiative) ellensúlyozását szolgálná. Európát ugyanis az USA és Kína is amolyan “saját” házi piacának szeretné megnyerni.
 • 2021. november 24. 10:48
  Bogár László: A vírus akkor is „csinálva van”, ha egyértelműen bizonyított lenne, hogy nem mesterséges laboratóriumi konstrukció. Hisz ha természetes eredetű is a vírus, csak azért pusztíthatja szép, nyugodt, lineáris monotóniával az egész világot, mert a globális gazdaság brutálisan minden élőhelyet felforgató, összenyitó, szétroncsoló buldózere provokál hasonló jelenségeket nap mint nap.
 • 2021. november 23. 10:10
  Galló Béla: „De hát én most nem beszéltem vele erről, hanem azzal, aki jóval felette áll”– szólja el magát kissé Bajnai. Vagy úgy. Vajon ki lehet az a fölöttes?
 • 2021. november 21. 23:50
  Az nagyon nem demokratikus hagyomány, ha soha semminek nincs következménye.
 • 2021. november 19. 10:32
  Földi László: Egy próbajáték. Arra, hogyan lehet hibrid háború keretében forró háborút kiprovokálni. Azt akarják elhitetni, hogy Oroszország és Belarusz a migránsok hadseregével indulna Európa meghódítására, és a Nyugatnak ezt kellene minden áron és eszközzel megakadályozni.
 • 2021. november 18. 09:21
 • A népszavazás megerősít Brüsszellel szemben
  A népszavazás egyszer már bevált, hiszen a bevándorlás ügyében Brüsszel szinte legyűrt bennünket, de a voksolással pozícióinkat megerősítettük - fogalmazott Orbán Viktor a közrádió műsorában péntek reggel.
 • Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat
  Dr. Somogyi János: Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát.
 • Gyermekeket rontanak meg agresszív propagandával
  „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: "élő, megkötött szerződéseink vannak" azokra a forrásokra, amelyek járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban - fűzte hozzá a miniszter.
MTI Hírfelhasználó