Vélemény
 • 2022. december 3. 00:03
  Ha mégis – legalább szimbolikusan – ragaszkodunk a NATO létezéséhez, és mindenáron védelmezni akar minket, NATO-polgárokat, álljon őrt Európa határainál, és állítsa meg azt az inváziót. Amit migrációnak álcázva szabadítanak kontinensünkre.
 • 2022. november 30. 00:04
  Az időről időre előkerülő vád a magyar revizionizmusról részben abból fakad, hogy szomszédaink is tudják: igazságtalanul húzták meg 1920-ban a határokat – mutat rá Surján László.
 • 2022. november 29. 11:11
  Az infláció (felfúvódás/felfújás) legmélyebb oka és célja tehát az, hogy a globális pénzhatalmi rendszer az új évszázad első két évtizede során immár harmadszor fossza ki egyre brutálisabban a világot – mutat rá Bogár László.
 • 2022. november 25. 09:00
  Az már nagyon nincs rendben, hogy a tüntetéseken külföldi gyökerű NGO-k logóival ékesített agitátorok, szervezők tűnnek fel – hívja fel a figyelmet a külföldi befolyáakciókra Horváth József.
 • 2022. november 24. 09:24
  Teljes sebességgel ütközik össze az emberiséget még mindig túlszaporító proliprojekt és az emberiség döntő többségét mint „felesleges” létezőt kiiktatni készülő stratégia. Azok a rejtett háborúk, amelyeket a migráció, a klíma és a covid testesít meg, most nyíltan is egy harmadik világháborúba, „világok háborújába” látszanak torkollni – véli Bogár László.
 • 2022. november 19. 09:34
  Úgy vélem, hogy országaink eltérő álláspontja az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban nem tudja megbontani az örök lengyel–magyar barátságot, bármennyire is ezt szeretnék látni a visegrádi négyek egymással való meghasonlását remélő és elősegítő erők – fogalmaz Konrad Sutarski.
 • 2022. november 15. 12:01
  Bármilyen is lesz az új békerendszer, a legfőbb vesztes most már bizonyosan Németország lesz. Oroszország is kikerülhetetlenül vesztese lesz a háborúnak, még ha nem is szenved megalázó vereséget – rögzíti Bogár László.
 • 2022. november 10. 08:46
  A félrevezető módon „közösségi médiának” nevezett gigantikus konstrukció nevével ellentétben nem a közösség akaratnyilvánítási eszköze, hanem éppen ellenkezőleg, a közösség szigorú ellenőrzés alá vonásának, korlátlan manipulációjának hatalmi intézményrendszerét testesíti meg – írja Bogár László.
  Címkék:
 • 2022. november 9. 08:06
  A keresztény társadalomelmélet lényeges eleme a közjó fogalma. Ami nem más, mint az egyének és közösségek életfeltételeinek összessége, amivel elérik céljukat. Tehát nemcsak a közösség, hanem az egyének közös java is – érvel Harrach Péter.
 • 2022. november 4. 09:08
  A pénz ereje által létrehozott hálózatnak van egy titkos háttérszándéka, ami nem más, mint a globális alapon álló, centrálisan irányított „új világ” kiépítése a normális emberi értékek és a működő nemzetállamok felszámolásán keresztül – írja a Védett Társadalom Alapítvány elnöke.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Két válságot is sikeresen kezelt már a kormány
  Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arról beszélt, hogy Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ma az Országgyűlés gazdasági bizottságában „brutális látleletet” adott a kormányzásról. A baloldali képviselő szerint a kormány és a jegybank nem működik együtt, mert a Nemzeti Bank felszólítása ellenére a kormány a beruházásokat nem halasztotta el, ezért a válság örvényei durvábbak nálunk, mint a környező országokban.
 • Több mint hatszáz dzsihadistát tartanak megfigyelés alatt Belgiumban
  Több mint hatszáz, Belgiumban élő dzsihadista és szélsőséges csoportok számos tagja szerepel a terrorfenyegetéseket elemző belga központ (OCAM) adatbázisában – jelentette hétfőn a La Libre Belgique című belga napilap, amely beszámolt arról is, hogy hétfőn folytatódik a 2016-os brüsszeli terrortámadások vádlottjainak pere.
 • 23 millió hazugság a nemzet ellen – 18 éve árulták el a külhoni magyarokat
  A 2004. december 5-i népszavazáson az emberek szavazhattak határon túli nemzettestvéreink sorsáról, természetesen az akkor meglévő baloldali-liberális gőzhengerrel szemben, amely nem volt rest akár hazugságokkal is akadályt gördíteni a közjogi magyar nemzetegyesítés elé. Az alacsony részvétel miatt nem lett érvényes a voksolás, melyen többségbe kerültek az elszakított területeken élők mellett leadott szavazatok. 2010-ben az Országgyűlés elsöprő többséggel megszavazta a kettős állampolgárság megkönnyítéséről szóló törvényt, ismét egyesítve jogaiban a szétszakított magyarság alkotóelemeit. Gyógyítva ezzel 2004. december 5-e sebeit.
MTI Hírfelhasználó