Brazil középpályást szerződtetett a Ferencváros
2024. július 8. 15:06

A bajnok Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a brazil Kady Borgest.

Krasznodarból jött – fradi,hu

A zöld-fehérek honlapjának hétfői beszámolója szerint a 28 esztendős támadó középpályás az orosz Krasznodartól igazolt Magyarországra.
   
"Kadyt nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen nem is olyan rég, a Qarabag elleni Bajnokok Ligája-selejtezők alkalmával személyesen is megtapasztalhattuk, milyen képességekkel rendelkezik" - mondta az új szerzeményről Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója.
   
A sportvezető hozzátette, Borges "dinamikus játékos, aki a pálya utolsó harmadában folyamatos gólveszélyt jelent" az előkészítéseivel, illetve saját helyzeteivel.
   
"Egy nemzetközi szinten is tapasztalt játékosról van szó, aki tudja, milyen egy selejtezősorozatban nyomás alatt teljesíteni. Azt várjuk tőle, hogy mihamarabb beilleszkedjen, és már az első perctől kezdve nagy segítségünkre legyen a támadó harmadban" - fogalmazott Hajnal.
   
Borges a ghánai Isaac Pappoe és a szintén brazil Raul Gustavo után a harmadik nyári érkezője a BL-selejtezőre készülő zöld-fehéreknek.
 

mti
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Tíz javaslat a jövőért
    Az EU rohanása a szén-dioxid-mentesítés és az európai klímapolitika felé egyenértékű a jelentős gazdasági hanyatlással, a versenyképesség elvesztésének szinonimája.
  • Tábornokaink
    A kegyelet kifejezéseként Magyarország lobogója egész nap félárbócon marad a nemzeti gyásznapon. XIX. századi hagyományként e napon a magyar férfiak fekete nyakkendőt viselnek.
  • Önmagát rekesztette ki az ellenzék a közmédiából
    Az MSZP 2964 meghívást kapott, 4 esetben fogadta el azt, 2960 alkalommal nem jelent meg, 4 alkalommal vett részt. A Momentum 920 meghívást kapott, 10 esetben fogadta el azt, 910 alkalommal nem jelent meg, 10 alkalommal vett részt.
MTI Hírfelhasználó