Kábszerbűnözőket fogtak el Kerepesen a rendőrök
2024. július 26. 17:30

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

A police.hu a Pest vármegyei nyomozók a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, valamint a Gödöllői Rendőrkapitányság állományával és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen csaptak le Kerepesen, ahol egy korábbi bejelentés alapján gyűjtöttek bizonyítékot. Kábítószer fogyasztása miatt pár óra alatt hat embert állítottak elő a Gödöllői Rendőrkapitányságra, hármuknál droggyanús anyagot is találtak - írta a rendőrségi oldal. A police.hu közölte, hogy egy helybéli pár házánál, akik a gyanú szerint terjesztették a kábítószert, is megjelentek a rendőrök. A házkutatás során 55 darab, alufóliába csomagolt, kiporciózott vagy még adagolásra váró, összességében 188 gramm fehér, kábítószergyanús port foglaltak le - írták. A rendőrség beszámolója szerint a 44 éves férfit és 34 éves párját őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezték letartóztatásukat.

MTI
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Elcelebesedett olimpia
    Az olimpia az emberiség egyik nagy közös ünnepe, s noha mindig voltak benne kisebb-nagyobb szennyeződések, sokat segíthet abban, hogy a sportvilág napról napra belenevessen a celebnyomulás otromba ábrázatába.
  • A kormány támogatja a bortermelőket
    Latorcai Csaba kiemelte, 30 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre szerkezetátalakító támogatásra, amelyből jelentős arányban részesednek a badacsonyi szőlősgazdák is. Hozzátette, segíteni kell a "minden nemzetközi összevetésben helytálló" badacsonyi borok terjesztését is. Ezt a célt is szolgálja a magyar borok nemzetközi marketingjére rendelkezésre álló másfél milliárd forintos támogatási összeg.
  • Kristályosodóban a gazdasági semlegesség
    A szélsőség is megjelent Kötcsén, hisztériáztak, őket a sajtó képviselői bátorították európai viselkedésmódra.
  • A CIA szerint fenyegetik a világrendet
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
MTI Hírfelhasználó