Földi László
 • 2022. november 23. 00:01
  Szép számmal jelentek meg cikkek arról, hogy Ursula von der Leyen családja hogyan kötődik amerikai gyógyszeripari és egyéb cégekhez, hogyan születtek döntések a járvány idején és hogyan zajlik a döntési mechanizmus az unió legfelsőbb szintjein. Mindezzel még a saját szabályrendszerüket is semmibe veszik. Ezek után már régen távozniuk kellett volna – mondja Földi László.
 • 2022. november 4. 09:08
  A pénz ereje által létrehozott hálózatnak van egy titkos háttérszándéka, ami nem más, mint a globális alapon álló, centrálisan irányított „új világ” kiépítése a normális emberi értékek és a működő nemzetállamok felszámolásán keresztül – írja a Védett Társadalom Alapítvány elnöke.
 • 2022. október 7. 10:21
  Századunk, a XXI. század meglepetése mindannyiunknak – még a politikai elitnek is – az, hogy a legújabb, modern technoló­giákkal kezdjük elveszíteni a civilizáció által korábban nyújtott biztonságérzetünket – meditál Földi László.
 • 2022. szeptember 9. 23:53
  Németország a múltban olyan vezetőkre lehetett büszke, mint Konrad Adenauer, Willy Brandt, Hans-Dietrich Genscher, hogy csak az ismertebb nevek közül válogassunk. Olyan államférfiak voltak, akik képesek voltak Németország és Európa érdekeit szem előtt tartani, miközben tetteikkel személyes erkölcsi példát is mutattak – fejtegeti publicisztikájában Földi László.
 • 2022. július 1. 23:49
  Akárhogy is, de a háborúk valóságához hozzátartozik a majd elérendő béke is. A politikusok négy-öt év rombolás után boldogan jelentik ki: öt-tíz éven belül, az újjáépítést követően képesek leszünk elérni a háború előtti gazdasági volument és életminőséget. Akkor mire volt jó az egész?
 • 2022. május 20. 09:37
  A 2015-ben indult illegális bevándorlás idején sok esetben nem a számkivetett emberek tömege jelent meg, hanem egy nagyon is kiszámított támadás Európa demográfiai és kulturális átalakítása végett. Ez azzal egyenértékű veszély, mintha fegyverrel támadnának ránk.
 • 2022. február 25. 09:52
  A céloktól és politikai szándékoktól függetlenül az „aranyszabály”, hogy nyíltan sosem hivatkozhat senki a titkosszolgálati jelentésekre, az nem lehet nyilvános adat, média által terjesztett információs forrás.
 • 2021. november 19. 10:32
  Földi László: Egy próbajáték. Arra, hogyan lehet hibrid háború keretében forró háborút kiprovokálni. Azt akarják elhitetni, hogy Oroszország és Belarusz a migránsok hadseregével indulna Európa meghódítására, és a Nyugatnak ezt kellene minden áron és eszközzel megakadályozni.
 • 2021. szeptember 24. 22:58
  Elvárható lenne, hogy a politikai elit tagjai oldaltól függetlenül kiálljanak a rend és normalitás védelmében.
 • 2021. szeptember 11. 17:31
  Az Egyesült Államok 84 milliárd amerikai dollár értékben telepített fegyvereket, képzett ki afgán harcosokat, hozott létre infrastruktúrát az általa megszállt ázsiai országban.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó