Már Lenint idézgeti az európai baloldal
A kommunizmusnak több mint 140 millió áldozata van, nem 100 millió, amiként A kommunizmus fekete könyve című kiadvány évtizedekkel ezelőtt jelezte: mind a mai napig halnak meg emberek a kommunizmus réme miatt; az egyik legkártékonyabb figura Uljanov volt, akinek álneve: Lenin. Ezt a szörnyeteget idézgeti az uniós szélsőbaloldal.
2023. szeptember 14. 10:44

A történelmi rém – the new york times

Már Lenint idézgeti az európai baloldal, a magyar elvtársaik, Dobrev Klárától Donáth Annáig pedig szemrebbenés nélkül tűrik ezt. Ide jutott az Európai Parlament 2023-ra - írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön a közösségi oldalán.

 

A kormánypárti politikus a Facebook-bejegyzésben közzétett videóban úgy fogalmazott: amikor az ember azt hinné, hogy már nem érheti meglepetés az Európai Parlamentben, akkor hamar rájön, hogy tévedett.
   
Hidvéghi Balázs közölte: az unió helyzetéről szóló vitában a Zöldek frakcióvezetője, Philippe Lamberts odáig ment, hogy Lenintől idézett. Lenintől, attól az embertől, akinek az eszméi milliók halálát, és felfoghatatlan mennyiségű szenvedést okoztak világszerte - tette hozzá.

undefined

A leninista EU-politikus: Lamberts – wikipedia   

A videó bemutatja, ahogy Philippe Lamberts felszólalásában az EP plénuma előtt előbb jelezte, hogy Vlagyimir Iljics Lenint fogja idézni, majd azt mondta: "ahol akarat van, ott megoldás is van".
   
Hidvéghi Balázs mindezt elképesztő érzéketlenségnek nevezte az áldozatok és a kommunizmust megélt közép-európai népek felé. Itt tart ma az európai baloldal 2023 őszén - jegyezte meg.
   
A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: amikor jövőre majd szavazunk az EP-választásokon, akkor arról is döntünk, hogy akarunk-e ilyen embereket és a magyarországi baloldali elvtársaikat az Európai Parlamentbe küldeni, vagy nem.
 

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Választás – a háború vagy a béke között
    Brüsszel támogatja a háborút. De a többség minden háborúban szenved. És ha ez a többség most Európa-szerte felemeli a szavát, akkor még elkerülhető a legrosszabb. Ez június 9-e tétje. Ez a választás döntő hatással lesz a háború vagy béke kérdésére - foglalta össze Orbán Viktor.
  • Megújult a csurgói Csokonai Közösségi Ház
    Latorcai Csaba közölte, a választás legfontosabb tétje, hogy béke, vagy háború lesz a kontinensen, a migrációpárti, vagy a bevándorlásellenes erők kerülnek többségbe, illetve az, hogy "megvédjük családjainkat és gyermekeinket a káros, identitászavaros és tudománytalan genderideológiától, annak erőszakos terjesztőitől".
  • Az MNB telefonszámait is klónozzák a kibercsalók
    A csalók az állítólagos „támadás” elhárítására állításuk szerint biztonságba helyeznék az áldozatok pénzét. Ehhez bizalmas banki adatait kérik el (például: bankkártyaszám, lejárat, cvc kód, PIN kód; internet- vagy mobilbanki jelszavak és megerősítő kódok); vagy megpróbálják rávenni az áldozatot, hogy utalja át „biztonságos” – valójában a csalók által kezelt – számlára a pénzét.
MTI Hírfelhasználó