Gyurcsányi csordahatás
2023. november 30. 15:10

Gulyás Gergely a kormányinfón elhangzott kérdésre azt válaszolta: aki meghallgatta Donáth Anna korábbi nyilatkozatát, az ma jót nevethet azon, hogy annak semmi súlya és értelme nincs, hiszen a Momentum EP-képviselője korábban azt mondta, hogy sem ő, sem a Momentum nem fog közös listán szerepelni a DK-val. "Ehhez képest a Momentum polgármesterei és képviselői sorra jelentkeznek be a DK-listára" - mondta a miniszter. Egy vagy két főnöke van a baloldalnak, Gyurcsány Ferenc vagy a Gyurcsány-házaspár, és amit mondanak, az érvényesül. 

MTI
Címkék:
  • Kik bújhatnak meg az ENSZ mögött?
    Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.
  • A ripacspolitika áldozatai
    Az atlanti fegyveripar kapzsisága végtelen. A Fehér Ház ígérte hatalmas pénzek nem Ukrajnába ömlöttek, hanem az USA hadiiparába. Az ósdi fegyvereket, lejárt szavatosságú lőszereket Ukrajnának ajándékozták. A hadiipar modern fegyvereket fejlesztett az Ukrajna támogatásának becézett összegekből. És a hadiipar főmuftijai hatalmas pénzt zsebeltek be.
MTI Hírfelhasználó