Elborult agyak többsége az Európai Parlamentben
A genderbolondéria megszállta az Európai Parlament pénzben dúskáló, korrupt politikusainak agyát.
2024. február 8. 18:22

Korrupt szélsőség főhadiszállása – balkan insight

Minden idők talán "egyik legszélsőségesebb, legabszurdabb irományát" fogadta el csütörtökön az Európai Parlament (EP) az LMBTIQ+ ideológia témájában - jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő a Facebook-oldalára feltett videóban.

A politikus azt mondta, az EP olyan határozatot fogadott el, amely már akár az afrikai humanitárius segélyektől az agráriumig minden területen megkövetelné a genderideológiát.
   
Hidvéghi Balázs szerint nem kérdés, hogy az uniós elit teljesen elszakadt a valóságtól, Brüsszelben változás kell.
   
A videóban ismertette: a dokumentumban például az szerepel, hogy az Európai Unió minden szakpolitikájában kiemelt szempontként kell érvényesíteni az LMBTQ+ jogokat.
   
"Ezek szerint az ipar-, az agrárpolitikában vagy az űrkutatásban is", azt azonban nem fejti ki a szöveg, hogy miként - jelezte.
   
Az EP-képviselő a határozat másik pontját is "elképesztőnek" nevezte, amely szerinte morális szempontokat is felvet. Az unió a humanitárius segélyeket attól tenné függővé - mondta -, hogy mennyire érvényesülnek az adott országban az LMBTIQ+ jogok.
   
"Az a helyzet, hogy akár nevethetnénk is ezen, de sajnos komoly dologról van szó, mert közben a szöveg persze olyanokat is mond, hogy vegyék el a tagállamoktól azt a jogot, hogy azok maguk dönthessenek például ilyen értékrendi kérdésekben, maguk döntsenek a családról, a gyereknevelésről, a gyermekvédelemről. Ezt is sürgeti."
   
Hidvéghi Balázs szerint "ezekből az agyszüleményekből Brüsszelnek vissza kéne térnie a józan ész és a normalitás világába" - szorgalmazta a politikus, megállapítva, hogy Brüsszelben változásra van szükség.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó