Antifa bűnözőt vettünk át a német hatóságtól – Videó!
Hátulról és többen – azaz gyáván – támadták meg és verték félholtra a magyar áldozatot a nyugat-európai bűnözők.
Utoljára frissítve: 2024. június 28. 16:53
2024. június 28. 16:32

A gyáva bűnözők hátulról ötötték le, majd többen félholtra verték az egyedül lévő  magyar áldozatot – archív

Kiadta a német hatóság Magyarországnak a tavaly februárban Budapesten elkövetett, antifasiszta támadásokként elhíresült bűncselekmények egyik feltételezett elkövetőjét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon pénteken.

A tájékoztatás szerint a 23 éves német állampolgárt európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján tavaly decemberben fogták el Berlinben.

bunozo
 

A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói pénteken az osztrák-magyar határon vették át a férfit, majd Budapestre szállították - ismertette a rendőrség.
   
Közölték, hogy életveszélyt okozó testi sértés kísérletének és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a vallomástételt megtagadta.
   
Hozzátették, a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.
   
A közleményben emlékeztettek arra, hogy a 2023 februárjában elkövetett, antifasiszta támadásokként elhíresült bűncselekmények kapcsán a budapesti rendőrök három embert azonnal elfogtak. További tizennégy elkövető ellen európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, közülük eddig hármat fogtak el külföldön, az egyikük kiadatása történt meg pénteken.
 

MTI
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Éjféltől hazánk az EU soros elnöke
    Bóka János szerint "igen sajátos időszak" lesz a következő fél év az EU történetében, mert a magyar uniós elnökségnek az éppen felálló Európai Parlamenttel és az új biztosok megválasztásával még átmeneti időszakban lévő Európai Bizottsággal kell majd együtt dolgoznia.
  • A baloldalivá torzult Európai Néppárt
    Deutsch Tamás hangsúlyozta, a néppárt, a szocialisták és a liberálisok együttműködése háborúpárti. A választók az EP-választáson azt akarták, hogy az európai politika békepárti politikává váljon, és ezt felülírja ez a háborúpárti koalíció - fűzte hozzá.
  • Az életet üzenjük a világnak
    Soltész Miklós rámutatott: ahogyan a tíz éve szentté avatott lengyel pápa is mindig az élet mellett állt, ma sincs más út, más lehetőség, mint az élet igenlése.
MTI Hírfelhasználó