Labdarúgó NB II - Supka Attila a Mosonmagyaróvár edzője lett
2023. március 27. 19:24

Supka Attilát nevezték ki a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár kispadjára.

A Merkantil Bank Liga 12. helyén álló klub közösségi oldalának hétfői beszámolója emlékeztetett: a korábbi élvonalbeli futballista vezetőedzőként a Debrecennel két bajnoki címet, míg a Honvéddal Magyar Kupa-sikert ünnepelhetett, legutóbb pedig - szeptemberig - az NB I-es Mezőkövesdet irányította.
   
Segítője az egykori négyszeres válogatott Híres Gábor lesz.

MTI
Címkék:
  • Hit, nyelv és kultúra – a nemzet szellemi pillérei
    A nemzeti azonossághoz való ragaszkodás példái számukra is megerősítésül szolgálnak, ugyanakkor azt is láthatták, hogy a magyar kormány segítségével mennyi minden újult meg, illetve épült Székelyföldön és szerte Erdélyben – sorolta Soltész Miklós.
  • KDNP: Valóságosan is újra egyesült a nemzet
    Az ország védelmét a kritikus helyzetben feladó, vezetésre tökéletesen alkalmatlan Károlyi Mihály, illetve a Tanácsköztársaság ámokfutása okozta a tragédiát ´ tekintett vissza Simicskó István.
  • Minden felföldi magyarra szüksége van a nemzetnek
    Minden egyes felvidéki magyarra szüksége van a közösségnek, a nemzetnek, mivel egy olyan megmérettetés elé néz a felvidéki magyarság, amely komoly hatással lesz a magyar közösségre, nemcsak a Felvidéken, hanem az egész Kárpát-medencében is - fogalmazott Bárdos Gyula.
MTI Hírfelhasználó