Alig változott a forint árfolyama
2024. február 13. 10:34

Alig változott a forint árfolyama kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 387,08 forinton jegyezték az előző esti 387,15 forint után. A dollár jegyzése 359,54 forintra emelkedett az esti 359,17 forintról, a svájci franké pedig 410,37 forintra 410,21 forintról.
   
A hónap eleje óta a forint árfolyama vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben, az euró és a dollár ellenében gyengült 0,9 és 1,4 százalékkal, a svájci frank ellenében viszont 0,3 százalékkal erősödött.
   
Az év eleji kezdésnél a forint 1,0 százalékkal áll gyengébben az euróval, 3,5 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,5 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében.
 

MTi
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Elcelebesedett olimpia
    Az olimpia az emberiség egyik nagy közös ünnepe, s noha mindig voltak benne kisebb-nagyobb szennyeződések, sokat segíthet abban, hogy a sportvilág napról napra belenevessen a celebnyomulás otromba ábrázatába.
  • A kormány támogatja a bortermelőket
    Latorcai Csaba kiemelte, 30 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre szerkezetátalakító támogatásra, amelyből jelentős arányban részesednek a badacsonyi szőlősgazdák is. Hozzátette, segíteni kell a "minden nemzetközi összevetésben helytálló" badacsonyi borok terjesztését is. Ezt a célt is szolgálja a magyar borok nemzetközi marketingjére rendelkezésre álló másfél milliárd forintos támogatási összeg.
  • Kristályosodóban a gazdasági semlegesség
    A szélsőség is megjelent Kötcsén, hisztériáztak, őket a sajtó képviselői bátorították európai viselkedésmódra.
  • A CIA szerint fenyegetik a világrendet
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
MTI Hírfelhasználó