Prostitúcióra akartak kényszeríteni egy kiskorút
2024. április 3. 11:30

A Fővárosi Főügyészség egy nagykorú kizsákmányolása és egy gyermek személyi szabadságának elvétele miatt emelt vádat egy nő és egy férfi ellen, fiatalkorú társukat körözik.

A Fővárosi Főügyészség az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, hogy az egyik vádlott, egy 37 éves nő, valamint körözött fiatalkorú társa, akinek holléte jelenleg nem ismert, 2021 áprilisától egy VII. kerületi lakásban együtt élt a későbbi két sértettel, akik közül az egyikük kiskorú volt, emellett velük lakott egy 28 éves férfi is.
   
A nő és társa a lakásban prostitúcióra kényszerítették a nagykorú sértettet, valamint arra, hogy az így kapott pénzt adja át nekik; a nő társa többször bántalmazta is a sértettet.
   
A jelenleg körözött férfi a kiskorú sértettet is megverte, hogy őt is szexuális szolgáltatás nyújtására kényszerítse, a gyermek azonban nem tett ennek eleget.
   
A két sértettet egy idő után bezárták a lakásba, azt nem hagyhatták el egyedül, a személyi szabadságuk korlátozásában alkalmanként a lakásban élő 28 éves férfi, az ügy másik vádlottja is részt vett - írták.
   
A Fővárosi Főügyészség a nőt minősített eseti emberkereskedelem bűntettével és kétrendbeli, felbujtóként elkövetett személyi szabadság megsértésével, a 28 éves férfit kétrendbeli személyi szabadság megsértésével vádolja.
   
A főügyészség a nővel szemben végrehajtandó börtön-, valamint pénzbüntetés kiszabását és vagyonelkobzást, a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványoz - áll a közleményben.
 

mti
Címkék:
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Sajtónk félmúltja
  Adatokkal bizonyítható, hogy a rendszerváltás nem volt a média napirendjén egészen az 1990-es választasi kampány kezdetéig. A média napirendjén az átalakulás mint rendszerkorrekció szerepelt: "reformokról", "modellváltásról", "demokratikus szocializmusról" szóltak a cikkek – tekint vissza a félmúltba Szadai Károly.
 • Brüsszelben változásra van szükség
  Egyedül Magyarország az, amely következetesen kiáll a keresztény, nemzetállamokra épülő Európát a megsemmisülés irányába hajszoló brüsszeli fősodorral szemben - hangsúlyozta a kereszténydemokrata Aradszki András ma a törvényhozásban.
 • Edzője vallott színt Milák Kristóf helyett
  Öt arany- és egy ezüstéremmel zárta Milák Kristóf az országos úszóbajnokságot. Az olimpiai bajnok a sikerek után sem nyilatkozott a média képviselőinek, edzője azonban megtette ezt. Virth Balázs szerint a Duna Arénában a vártnál sokkal jobban teljesített a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, de az állóképességi munkát el kell végezni a sikeres párizsi szerepléshez.
MTI Hírfelhasználó