Embercsempészbandát fogtak el
2024. április 24. 19:41

Embercsempészeket fogott el a Bosznia-hercegovinai határrendőrség szerdán, a gyanú szerint a 14 férfi szervezetten vett részt illegális migránsok Boszniából Horvátországba történő csempészetében.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak legalább 600 migráns, közöttük mintegy száz gyerek bejutását segítették a szomszédos, európai uniós országba az utóbbi hat hónap során. A becslések szerint a gyanúsítottak ezzel legalább 3 millió eurós haszonra tettek szert.
   
A Piramis fedőnevű akciót a rendőrség és az ügyészség több boszniai városban hajtotta végre a horvát rendőrség és az Európai Unió rendőri együttműködési szervezetével (Europol) együttműködve.

mti
Címkék:
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó