Labdarúgó NB I - Végre magyar edzője lehet a Fehérvárnak
2024. június 15. 21:48

Pető Tamás lett a labdarúgó NB I-ben negyedik helyen végzett Fehérvár FC vezetőedzője.

Pető Tamás: „Sokat tettünk a győzelemért, de nem tudtunk gólt rúgni” |  Fehérvár FC

fehervarfc

A klub szombaton közölte, hogy hétfőtől az 50 éves szakember irányítja a csapatnál a szakmai munkát, aki korábban játékosként, játékosmegfigyelőként, másodedzőként és megbízott edzőként is dolgozott Székesfehérváron.
   
Pető Tamás játékosként megfordult Veszprémben, Győrben, Újpesten, a Vasasban, Pápán, emellett légióskodott Belgiumban, valamint Hollandiában is. A magyar válogatottban 1998 és 2002 között 14-szer szerepelt. Legutóbb az NB III-as Veszprémnél dolgozott vezetőedzőként.
   
Elődje, a lengyel-svéd Bartosz Grzelak pénteken az Újpest FC-hez szerződött.

mti
Címkék:
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Milák Kristóf Európa-bajnok
    A finálé elképesztően szorosan alakult, a két magyar a második és harmadik helyen fordult, és még öt méterrel a vége előtt is a lengyel Jakub Majerski vezetett, a szám olimpiai ezüstérmese és a 200 méter hát magyar világbajnoka azonban egyaránt hamarabb érintette a falat.
  • A nemzeti identitás az emberi méltóság része
    Az Európa Tanács feladata is lenne, hogy segítse identitásuk megőrzésében a kontinens nemzeti kisebbségeit: utóbbiak asszimilációs nyomás alatt préselődnek.
  • A bíró hibázott, a németek bezsebelték a gólt
    Ekkora rendezvényen nem lehet ekkora hibát elkövetni. A játékvezető nem kezelte egyformán a játékosokat. Náluk egyes játékosoknak négy-öt Bajnokok Ligája-címe van, nekem pedig egy sincs, ezért rendkívül arrogáns módon küld el a bíró. Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás" - leplezte le a szélsőségesen rossz holland játékvezetőt Nagy Ádám.
MTI Hírfelhasználó