A Fidesz–KDNP jelöltje nyerte a polgármester-választást Koppányszántón
2024. szeptember 9. 10:40
Niklai Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert az időközi polgármester-választáson vasárnap a Tolna vármegyei Koppányszántón. A helyi választási iroda vezetője, Zemán Tünde az MTI-nek elmondta: Niklai Gábor 105, Partinné Bondor Anna független jelölt 100 szavazatot kapott. A 340 fős településen a választásra jogosult 275 lakos közül 207-en szavaztak, két szavazat érvénytelen volt. A választást azért kellett megismételni, mert június 9-én a két jelöltre egyaránt 91-en szavaztak.

Niklai Gábor 2019 és 2024 között független polgármestere volt a községnek.

MTI
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
  • Vitnyéden semmilyen menekülttábor nem lesz
    Ha Brüsszelnek migránsok kellenek, Magyarország biztosítja nekik szabad akaratukból az önkéntes kiutazás lehetőségét Brüsszelbe - fogalmazott Gulyás Gergely.
  • Magyarország minden magyar hazája
    A konferencián felolvasták Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a rendezvény fővédnökének köszöntőjét, amelyben azt írta, a kormány nemzetpolitikájának célja, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában is mindenki, aki meg akar maradni magyarnak, megmaradhasson magyarnak, ehhez pedig elengedhetetlen a magyar nyelvű oktatás biztosítása.
  • Jellempróba
MTI Hírfelhasználó