Csapadék napközben már nem valószínű
2024. szeptember 19. 09:39

Változó nedvességtartalmú léghullámok érik el a Kárpát-medencét, de érdemi csapadék már nem várható.

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig: A délnyugati tájak mellett az északkeleti, délután az északi tájakon is előfordulhatnak felhősebb időszakok, máshol napos idő várható. Csapadék napközben már nem valószínű. Az északkeleti, keleti szelet délután nagy területen kísérik élénk széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

met.hu
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Dobrev már megnyergelte a falovat
    Schaller-Baross először is elnézést kért, mert csütörtökön „eljutottak oda ebben a házban, hogy a magyar posztkommunista vörös arisztrokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják.
  • A kormányfő Kisorosziban
    1032-en vannak most a Duna áradása által fenyegetett faluban, de mindenki biztonságban van, mert a védekezés hatékony és eredményes - állapította meg a kormányfő.
  • Zöldszámot hozott létre a kormány
    Rétvári Bence közölte, a 06/80-204-240-es számon az árvízzel kapcsolatos lakossági információk kérhetők és bejelentéseket is lehet tenni az árvízhelyzettel kapcsolatban, valamint a felajánlásokat is itt lehet megtenni.
MTI Hírfelhasználó