Belügyi kormánykabinet-ülés a Karmelitában
Belgrádi munkamegbeszéléséről hazaérkezve nyomban belügyi kabinetülést hívott össze Orbán Viktor miniszterelnök: a megbeszélés a Karmelita kolostoban zajlott.
2023. március 25. 16:38

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) belügyi kormánykabinet-ülést tart a Karmelita kolostrban 2023. március 25-én. A kormányfővel szemben Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Héjj Dávid kormánybiztos (b4) mellette Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j3), Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Belgrádi munkalátogatása után Orbán Viktor miniszterelnök kormánykabinet-ülést hívott össze a Karmelita kolostorba szombat délutánra - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Pintér Sándor belügyminiszter, Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Héjj Dávid kormánybiztos valamint Bordás Gábor, Takács Péter és Nagy János államtitkárok részvételével megtartott ülésen a Belügyminisztériumhoz tartozó ügyeket tekintették át.

MTI
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Geert Wilders: Orbán Viktor bátor vezető
    Merkelék, amikor megnyitották a határokat, veszélybe sodorták az európai keresztény civilizációt. A konzervatívok azonban nem süllyedtek bele ebbe a "politikai mocsárba", hanem az emberek mellé álltak, és ezért támogatják őket a szavazók, akinek már elege van abból, hogy lábbal tiporják az értékeiket - fejtette ki a Szabadságpárt elnöke.
  • Sulyos sérüléseket okoztak migránsok határőrzőinknek
    Van náluk kés, pisztoly, puska is – leplezte le a korrupt EU-politikusok által békés bevándorlónak hazudott fegyveres migránsokat az államtitkár. Az illegális migránsok agresszívan támadnak a rendőrök, határvadászok autóira, "ízzé-porrá zúzzák" azokat, kövekkel dobálják és husángokkal verik. Az EU-vezetőség bűntársa az alvilágnak.
  • Morawiecki: Az EU a hanyatló Római Birodalmat idézi
    A baloldali liberális szélsőség 2015 után most ismét azzal próbálkozik, hogy óriási migrációs tömegekkel megbontsák Európa békéjét és stabilitását – volt kiolvasható Morawiecki szavaiból.
MTI Hírfelhasználó