Kis pénz nagy foci
2023. április 22. 09:35

Az NB I második helyén álló újonc Kecskeméti TE labdarúgó csapata eddig a legkisebb költségvetésből, 221 millió 545 ezres bérkerettel gazdálkodva a legkevesebb vereséget és kapott gólt számlálja. Az első helyezett FTC éves bérköltsége 6 milliárd 970 millió, a kieső helyen álló Honvéd 2 milliárd 575 millió 268 ezer, az éppen előtte álló Fehérvár 4 milliárd 187 millió forintot költhet bérekre. (Nv 15)

nv
Címkék:
  • Sándor-palota: Bukarest tiltakozása túlzó
    Novák Katalin szombaton részt vett a csíksomlyói búcsún, azt követően jelent meg Facebook-oldalán egy videó, melyben a székely himnusz egy reszlete hangzik el. A Facebook-poszt címeként a "Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk" sort emelte ki a magyar köztársasági elnök.
  • Háborús rizikó
    A baloldalt külföldről finanszírozzák több milliárd forinttal, és azok, akik ezt a pénzt nekik adták, szintén a háború pártján vannak. Lehet, hogy azért van szükség a háborúpárti deklarációra időről időre, hogy világossá váljon a külföldi finanszírozók számára az, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy azt tőle elvárják - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • ENSZ-fórumokon (is) követelőzik a szélsőség
    A nem kötelező erejű ENSZ-határozatok kötelező erejű szokásjogot hoznak létre. Ily módon az abortuszlobbisták egy évek óta ismert stratégia szerint arra akarják rákényszeríteni az egyes országokat, hogy az abortuszt "emberi jogként" ismerjék el, bár ilyen kötelezettséget előíró szerződést nem írtak alá.
MTI Hírfelhasználó